Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az eddigi legnagyobb Hó-Show várható az idén

2005.11.04. Bata Attila

Az eddigi legnagyobb  Hó-Show várható az idén Jövő hétvégén rendezik meg a HUNGEXPO Vásárközpontban a Hó-Show-t, amely minden évben megbízható jele annak, hogy hamarosan kezdődik a szezon. A rendezvény idén lesz 15 éves, és nagyfiúhoz illően az "A" pavilon, az ország legnagyobb fedett kiállítócsarnoka ad otthont az összes rendezvénynek.

A látogatók egy csarnokban megtalálják az összes kiállítót és programot. A kiállítók között szép számmal képviselik magukat a felszerelés és ruházati standok, valamint az utazási irodák. Lesz börze azok részére, akik a használt léceiktől akarnak megszabadulni, vagy hajlandóak egy kicsit turkálgatni valamilyen kincs reményében.

Lehetetlen felsorolni, hogy mennyi program várja az idelátogatókat, ezt a rendezvény weboldalán el lehet olvasni, de néhány érdekességet bűn lenne kihagyni. Itt lesz Richard Schabl háromszoros síakrobatika világbajnok, aki minden bizonnyal kivételes trükköket fog majd előadni a számára épített futószalagos sídombon, amelyen a látogatók is csúszhatnak, ha előtte a világbajnok megbizonyosodik arról, hogy nem tesznek kárt magukban és a pályában.

A kiállítás díszvendége, az osztrák Sölden az idén is gondoskodik húsz tonna friss hóról, amit egyenesen a gleccserről szállítanak és alávetik majd a kőbányai klímaviszonyoknak. Reméljük, hogy az időjárás is besegít a tartósításban. Szabadtéri programok közül érdekesnek tűnik a téli vezetéstechnikai pálya és a 200 négyzetméteres kori pálya a gyerekek részére.

A csarnokban színpadi programok, filmvetítés, játszótér, fotókiállítás, sílécjavító műhely és sítörténeti kiállítás is várja a látogatókat. Fontos tudni, hogy a belépő egyben tombolajegy is, értékes nyereményekkel. Aki nem akar a helyszínen a pénztárok előtt sorban állni, az akár a Lottózókban is megveheti a jegyét elővételben.

A síelők portál is képviseli magát a rendezvényen, itt mutatkozik be a portál által kifejlesztett síelős flash játék, amelyet ingyenesen kipróbálhatnak az érdeklődők és a legjobb eredményeket komoly értékű utalványokkal díjazzuk. Személyesen is várjuk olvasóinkat az A/113 b standon.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.