Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Véget ért a Hó-Show, jöhet a szezonnyitó buli

2006.11.13.

Véget ért a Hó-Show, jöhet a szezonnyitó buli Véget ért a 16. Hó-Show, az egyetlen téli sportokkal és turizmussal átfogóan foglalkozó kiállítás. A szervezők előzetes becslései szerint kb. 21 000 látogatója volt az idei rendezvénynek, amellyel párhuzamosan rendezték meg a Spa és Wellness egészségturisztikai kiállítást is.
Aki kíváncsi volt a legújabb felszerelésekre, az kedvére kószálhatott a legnagyobb márkákat bemutató standok és a használt felszereléseket kínáló Síbörze kiállítói között. Szokásainkhoz híven hamarosan külön írásban foglalkozunk majd a kiállításon bemutatott felszerelésekkel. A gyártók igyekeztek teljes választékukat bemutatni a szűkös négyzetméterekben mért kiállítási területeiken, de túl sok helyük raktározásra már nem maradt. Ezért gyakran fordult elő, hogy sikerült kiválasztani a tökéletes terméket, csak éppen a megfelelő méretben nem volt raktáron.

Az események közül nagy sikert aratott Richard Schabl síakrobata világbajnok és csapatának bemutatója. Az első napon a kiállítás vendége volt  Stephan Eberharter, többszörös olimpiai bajnok síző. A deszkásokat pedig bemutató szórakoztatta naponta többször is.

A sielok.hu standját is sokan keresték fel. Örömünkre nagyon sok fényképet kaptunk olvasóinktól és cserébe boldogan hozzájárultunk az esti házimozihoz egy síelős Warren Miller dvd-vel. Utólag köszönjük mindenkinek, hogy megtisztelte standunkat és véleményt mondott oldalunkról, akár szóban, akár írásban kérdőívünk kitöltésével.

A javaslatokat igyekszünk megfogadni, például a Hírek rovatban megjelenő hírek és cikkek számát a téli szezonban megduplázzuk, így továbbra is a legtöbb havas hírt tőlünk lehet majd megtudni. Bízunk benne, hogy a tél szerelmesei semmilyen fontos hírről nem maradnak majd le a szezon alatt.

Sokan érdeklődtek és jelentkeztek a november végi síelős bulival kapcsolatban. November 30-án szezonnyitó síbulit rendezünk a Kis Tirol vendéglőben, ahová szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne néhány órát néhány hasonszőrű megrögzött síelővel vagy snowboardossal együtt tölteni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.