Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kevesebb sílécet loptak el tavaly Ausztriában

2006.11.15.

Kevesebb sílécet loptak el tavaly Ausztriában Az osztrák rendőrség közleménye szerint az előző évben kevesebb sílécet és hódeszkát loptak el az osztrák síterepeken mint korábban. Az adatok szerint legyünk óvatosabbak, ha Tirolban síelünk, ugyanis a lécek fele itt tűnik el.

Az osztrák rendőrség nyilvánosságra hozta a 2005-ös lopási statisztikákat. Ezek szerint 2005-ben összesen 7633 darab sílécet vagy snowboardot loptak el az osztrák pályákról vagy környékükről. Összehasonlítva a 2004-es adatokkal, ez a szám jelentős csökkenést mutat, hiszen egy évvel korábban 9000 darab felszerelés eltűnését jelentették be.

A bűncselekmények fele Tirol tartományban történt. Azt feltétlenül meg kell említenünk, hogy ebben a tartományban sem rosszabb a helyzet biztonság tekintetében, csakhogy itt találjuk a legtöbb pályát és a legtöbb vendéget is, így a nagy számok törvénye alapján innen érkezik a legtöbb bejelentés.

A lécek harmadát Salzburg tartományban lopják el, de ez a környék tűnik az abszolút pozitív példának, hiszen itt egy év alatt 40%-kal csökkent a léclopások száma. A többi osztrák tartományban jóval kevesebb ilyen jellegű bűncselekmény történik.

A rendőrség a kedvező tendencia ellenére is megerősíti a jelenlétét a síterepeken. Az idei szezonban még több rendőrt vezényelnek a síterepekre, hogy garantálják a síterepek biztonságát.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.