Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Havat kell vásárolni, hogy verseny legyen

2006.12.19.
Havat kell vásárolni, hogy verseny legyen Bajban vannak a Négysánc síugró verseny német állomásának a rendezői. A német Garmisch-Partenkirchen terepén nem sok hó hullott eddig, a versenyt pedig nem lehet elhalasztani. A németek kénytelenek 4000 köbméter havat vásárolni az osztrákoktól, Tirol tartományból.
Tegnap az Innsbruck melletti hegyekből elindult az első hóval megrakodott kamion a német város felé. A megállapodás értelmében a németek 4000 köbméter havat vásároltak a tiroliaktól, amely kamionokra átszámítva kb. 400 fuvart jelent. A szállítás a terveknek megfelelően halad, így valószínűleg megrendezhetik a január 4-i versenyt. Garmisch így megmenekült, amely nagyon jó hír a rendezőknek, akik az idei versenyekre 15-18 000 nézőt várnak a helyszínre.   

Az osztrák válogatott is készül a versenyekre, és lassan kialakul a hétfős csapat összetétele. Mindenekelőtt Gregor Schlierenzauer helye tűnik biztosnak jelenleg. Valószínűleg Martin Koch, Thomas Morgenstern, Wolfgang Loitzl, Andreas Kofler és Martin Höllwarth is bekerül a csapatba. Az utolsó kiadó helyért nagy harc várható Manuel Fettner és a jelenleg gyengélkedő klasszis Andreas Widhölzl között.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »