Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A hétvégén már lehet síelni Mátraszentistánban

2007.01.26. sielok.hu

A hétvégén már lehet síelni Mátraszentistánban Megérkezett a tél és végre itthon is elkezdődhet a síszezon. A héten már beüzemelték a hóágyúkat Mátraszentistvánban, Eplényben és Visegrádon is, így ezeken a síterepeken már megnyithatnak néhány sípályát. Mindhárom síterepen fejlesztésekkel készültek a 2006/07-es szezonra.

A Mátraszentistváni Síparkot üzemeltető Digitroll Kft munkatársai hetek óta csak a lehűlésre vártak, feltöltötték a víztározó tavakat és kikészítették a hóágyúkat. Így aztán amikor csütörtök reggel megérkezett a hideg mind a hat berendezés teljes kapacitásra kapcsolták, hogy a lehető legtöbb havat gyártsák a mínusz 6 fokos hidegben.

A tervek szerint január 27-én szombaton nyit a sípark. Nyitnak a büfék és az egyik csákányos, valamint a babylift. A parkolás továbbra is ingyenes. A felnőtt napijegy hétvégén a felső pályákon 3.800 Ft, a gyermek és senior napijegy 2.500 Ft-ba kerül.

A sípark üzemeltetőit nem tántorítta el a decemberi és januári mostoha időjárás, tovább fejlesztik a pályákat. Februárban egy új tárcsás felvonót üzemelnek be, így ezzel már hat sílift várja majd a sportolókat 4300 fő/óra szállítókapacitással!

Hasonlóan pozitív híreket kaptunk Eplényből is. A Bakonyban található Síaréna fejlesztéséről külön tudósításban számolunk majd be.

KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.