Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégén új lifttel nyit ki újra a mátraszentistváni Sípark

2007.02.21. sielok.hu

Hétvégén új lifttel nyit ki újra a mátraszentistváni Sípark Sajnos az extrém meleg idő folyamatosan nehezíti a mátraszentistváni Sípark működését, ennek ellenére Magyarországon egyedülálló módon már több mint 26 nap üzemeléssel dicsekedhetnek. A hóágyúk most megint a hideg éjszakákra-napokra várnak, hogy szombatra ki lehessen nyitni.

A szombati nyitás a Sípark felső részére vonatkozik, ahol a vendégek újdonsággal is találkozhatnak. Egy új Tatra Poma PFP (korongos) sílift érkezett a Síparkba február 14-én, amely 700 fő/óra kapacitású és a hatos pályát fogja kiszolgálni. Az új lift összeszerelése jelenleg is zajlik, és amennyiben a hétvégére sikerül üzembe állítani, akkor a liftkapacitás is megnövekszik szombattól. (Esetleges késés esetén vasárnaptól)  

Mostantól 4 db lift üzemel a felső szakaszon:

Doppelmayr csákányos               
Új Tatra Poma PFP korongos  
Baby I.                                         
Baby II.                                      
-1200 fő/óra,
- 700 fő/óra,
- 300 fő/óra,
- 300 fő/óra,


összesen 2500 fő/óra szállító kapacitással.

Hétvégén üzemelni fog a Rönkbüfé és várhatóan lesz esti síelés délután négy órától. A Síoktató Park és a Síóvoda is működni fog, ahol SunKid Mesefigurák várják a legkisebbeket.

Az előrejelzések szerint minden esély adott a hétvégi nyitáshoz, de kérünk mindenkit, hogy az aktuális állapotokról a Sípark weboldalán (www.sipark.hu) tájékozódjon!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.