Menü ≡

Hétvégén új lifttel nyit ki újra a mátraszentistváni Sípark

2007.02.21. | Szerző: sielok.hu
Hétvégén új lifttel nyit ki újra a mátraszentistváni Sípark Sajnos az extrém meleg idő folyamatosan nehezíti a mátraszentistváni Sípark működését, ennek ellenére Magyarországon egyedülálló módon már több mint 26 nap üzemeléssel dicsekedhetnek. A hóágyúk most megint a hideg éjszakákra-napokra várnak, hogy szombatra ki lehessen nyitni.
h i r d e t é s

A szombati nyitás a Sípark felső részére vonatkozik, ahol a vendégek újdonsággal is találkozhatnak. Egy új Tatra Poma PFP (korongos) sílift érkezett a Síparkba február 14-én, amely 700 fő/óra kapacitású és a hatos pályát fogja kiszolgálni. Az új lift összeszerelése jelenleg is zajlik, és amennyiben a hétvégére sikerül üzembe állítani, akkor a liftkapacitás is megnövekszik szombattól. (Esetleges késés esetén vasárnaptól)  

Mostantól 4 db lift üzemel a felső szakaszon:

Doppelmayr csákányos               
Új Tatra Poma PFP korongos  
Baby I.                                         
Baby II.                                      
-1200 fő/óra,
- 700 fő/óra,
- 300 fő/óra,
- 300 fő/óra,


összesen 2500 fő/óra szállító kapacitással.

Hétvégén üzemelni fog a Rönkbüfé és várhatóan lesz esti síelés délután négy órától. A Síoktató Park és a Síóvoda is működni fog, ahol SunKid Mesefigurák várják a legkisebbeket.

Az előrejelzések szerint minden esély adott a hétvégi nyitáshoz, de kérünk mindenkit, hogy az aktuális állapotokról a Sípark weboldalán (www.sipark.hu) tájékozódjon!

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »