Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Belga csoport kínos esete a karintiai szállásadóval

2007.02.25. Bata Attila

Belga csoport kínos esete a karintiai szállásadóval "Vakáció barátok közt", valahogy így hangzik eredetileg Karintia jelmondata, amely gyakran visszaköszön. Nem így gondolja az a belga turistacsoport, akiknek a mallnitzi vendéglátójukkal akadt vitájuk a számla körül és csak a helyi idegenforgalmi hivatalnak köszönhető, hogy egyelőre nem a bíróságon végződött az ügy.

Egy belga turistacsoportnak vitája támadt a szállásadójával a számla végösszegében és nem voltak hajlandóak kifizetni a szerintük túlzott összeget, erre válaszol a fogadós megtagadta tőlük a reggelit és elzárta a síléceiket. A belgák azon háborodtak fel, hogy a tulajdonos a 99 belga vendég részére 150 vendég után állította ki a számlát.

Miután a belgák nem voltak hajlandóak az összeget kifizetni, a német tulajdonos rázárta a rácsot az étkezőre és nem engedte reggelizni a belga csoportot. A belga csoport vezetője azonnal kihívta a rendőrséget, de a várt segítséget a turisztikai hivatal helyi képviselőjétől kapták meg, aki szerint "természetesen meg kellett védenünk a belgák érdekeit. Az ilyen buta cselekedetek nagyon sok kárt okoznak a régió jó hírének."

Szerencsére nem az ilyen típusú vendéglátás gyakori Karintiában, de a történet bekerült a helyi és az országos híradásokba. Bár az ügy végül is békésen és megnyugtatóan megoldódott, de a belgák még mindig azt fontolgatják, hogy feljelentést tesznek a mallnitzi szálloda tulajdonosa ellen.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.