Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első Magyar Telecross Kupa Kreischbergen

2007.03.08.

Az első Magyar Telecross Kupa Kreischbergen Már gyakorló és leendő telemarkosok figyelem! Szeretettel meghívunk a Magyar Telemark Szövetség első hivatalos programjára! A helyszín: Murau - Kreischberg, az időpont pedig: 2007. március 17-18. Ekkor rendezzük az első Magyar Telecross Kupát a magyar snowboard és sícross bajnoksággal egyidőben.

Március 17-én szombaton a minden érdeklődő számára biztosítjuk a lehetőséget, hogy belekóstoljon a telemark síelés örömeibe. Gyerekek számára is! Az első lépésekben már gyakorlott telemarkosok nyújtanak majd segítséget, akiket a Telemark sátornál lehet majd megtalálni. Az érdeklődőket modern felszerelések várják, a gyerektől a felnőtt méretig. A program ingyenes!

Március 18-án vasárnap az első Magyar Telecross Kupára került sor, ami nyílt verseny. A rendezvényre külföldi vendégeket/versenyzőket is meghívtunk, hogy a verseny látványosabb, izgalmasabb legyen.

Az első Magyar Telecross Kupa programja:

8:00 - 9:00 Jelentkezés - Nevezés Parkoló / Telemark - sátor
9:00 - 10:00 Időfutamok / Qualifikáció
10:00 - Start (Alpesi sí / Snowboard / Telemark)
kb. 15:30 - Eredményhirdetés

Az utazást és szállásfoglalást mindenki egyénileg intézi.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget - melyet a 15. Fundango Magyar Snowboardbajnokság és a síkrossz rendezőségétől kaptunk - hogy az idei versenyre rászervezhetjük első, hivatalos bemutatkozó programunkat!

Tumbász Gergő, Telemark Szövetség
E -mail: tumbasz.gergo@telemarkszovetseg.hu

KOMMENTEK

Szállástippek
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Chalets
Újszerű, 4-14 fős önálló házak a Kreischberg-i felvonótól 150-300 méterre. Egyes háztípusok saját mini wellness részleggel is felszereltek (jacuzzi, szauna). A szezon nagy részében heti turnusban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.