Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bryan Adams lesz a 10. SnowpenAir sztárvendége

2007.03.28. sielok.hu

2007. március 31-én, szombaton 11.00 órától veszi kezdetét a 10. SnowpenAir koncert az Eiger, Mönch és a Jungfrau lábánál található Kleine Scheideggen. Ez a Jungfrau sírégió és egész Svájc legnagyobb havas szabadtéri pop-rendezvénye.

A 10 éves jubileum alkalmából valami igazi különleges attrakcióra gondoltunk -, mondja Urs Kessler a Jungfraubahnen felvonótársaság marketingigazgatója és a SnowpenAir koncertek szülőatyja. A svájci Nois és Jargon zenekarok mellett fellép a Polo Hofer & Schmetterband együttes, a délután sztárvendége pedig nem kisebb zenész lesz, mint a kanadai Bryan Adams lesz.

A pazar természeti környezetben található koncertaréna mintegy 8000 főt tud befogadni. A koncertre egy felnőtt belépő 80 svájci frankba kerül, de síbérlettel vagy vasúti jeggyel kombinált jegy megváltásával kedvezményes áron is be lehet jutni a koncertre.

Bryan Adams már zenélt ezen a helyszínen, 2004-es koncertjével nagy sikert aratott, és ő maga is élvezte a különleges környezetet. Amikor a koncertet sítalpakon hagyta el, egészen a völgyig csúszva, megfogadta, hogy ide még egyszer biztosan visszatér. Most beváltja a fogadalmát, és a tervek szerint márc. 31-én délután fél négykor lép színpadra.

Stábunk néhány napja érkezett haza a Jungfrau régióból, ahol remek hóviszonyokat találtunk. A pályákon a hó még biztosan kitart néhány hétig.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.