Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bryan Adams lesz a 10. SnowpenAir sztárvendége

2007.03.28. sielok.hu

2007. március 31-én, szombaton 11.00 órától veszi kezdetét a 10. SnowpenAir koncert az Eiger, Mönch és a Jungfrau lábánál található Kleine Scheideggen. Ez a Jungfrau sírégió és egész Svájc legnagyobb havas szabadtéri pop-rendezvénye.

A 10 éves jubileum alkalmából valami igazi különleges attrakcióra gondoltunk -, mondja Urs Kessler a Jungfraubahnen felvonótársaság marketingigazgatója és a SnowpenAir koncertek szülőatyja. A svájci Nois és Jargon zenekarok mellett fellép a Polo Hofer & Schmetterband együttes, a délután sztárvendége pedig nem kisebb zenész lesz, mint a kanadai Bryan Adams lesz.

A pazar természeti környezetben található koncertaréna mintegy 8000 főt tud befogadni. A koncertre egy felnőtt belépő 80 svájci frankba kerül, de síbérlettel vagy vasúti jeggyel kombinált jegy megváltásával kedvezményes áron is be lehet jutni a koncertre.

Bryan Adams már zenélt ezen a helyszínen, 2004-es koncertjével nagy sikert aratott, és ő maga is élvezte a különleges környezetet. Amikor a koncertet sítalpakon hagyta el, egészen a völgyig csúszva, megfogadta, hogy ide még egyszer biztosan visszatér. Most beváltja a fogadalmát, és a tervek szerint márc. 31-én délután fél négykor lép színpadra.

Stábunk néhány napja érkezett haza a Jungfrau régióból, ahol remek hóviszonyokat találtunk. A pályákon a hó még biztosan kitart néhány hétig.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.