Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új apres-ski centrum épül Schladmingban

2007.09.21.

A 2007/2008-as síszezon elején, ez év novemberében kerül sor Schladming szívében az új aprés-ski centrum megnyitójára, amely 5 emeleten nyújt felejthetetlen élményeket és kulináris élvezeteket a látogatónak. A létesítmény esténként zenés-táncos szórakozóhellyé változik át.

A Hohenhaus Tenne Hintertuxból származó sikeres koncepcióját egy schladmingi hoteltulajdonos és két tiroli partnere valósította meg. A Planai stadionjánál elterülő multifunkcionális központ magába foglal egy éttermet, bárokat és egy több mint 3 emeletes diszkót. Csak a 3000 négyzetméteres apres-ski helység több mint 1000 férőhellyel rendelkezik. A komplexum szemináriumok megrendezésére is alkalmas, befogadóképessége 600 fő.

A Hohenhaus Tennében mindenkire gondoltak, így síelni és snowboardozni nem tudók is beülhetnek egy kávéra vagy részt vehetnek egy vidám hangulatú apres-ski délutánon, mivel az új építészeti látványosság könnyedén megközelíthető a Planai Hochwurzen felvonó parkolójából.

A schladmingi szórakoztató-központba invesztált összeg 8 millió euróra rúg. Mintául a Hintertuxer gleccsernél található Hohenhaus Tenne sikerreceptje szolgált. "Nem akartunk csak egy szimpla és megszokott apres-ski klubot építeni, hanem arra törekedtünk, hogy egy igazi élményközpont jöjjön létre" - nyilatkozta Christian Steiner, az új Tenne építtetője. Az új Hohenhaus Tenne részei: egy apres-ski helység, amely esténként zenés-táncos szórakozóhellyé változik át és egy étterem, hatalmas terasszal, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Planai lejtőinek alsó szakaszára. Mindehhez kialakítottunk egy rendezvénytermet, ami alkalmas divatbemutatók, sajtókonferenciák vagy szemináriumok megrendezésére."

További információk a Hohenhaus Tenne Schladmingról: www.tenne.com

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.