Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok Schladmingban a 2008/2009-es szezonban

2008.11.05.

Újdonságok Schladmingban a 2008/2009-es szezonban 2008 tavaszától javában folynak Schladmingban az építési munkálatok, ez részben annak is köszönhető, hogy a 2013-as világbajnokság helyszíneként az alpesi települést jelölték ki.
"aqi", a mintaprojekt

Az első sportos lifestyle hotellel turizmusban komoly tapasztalatokkal rendelkező TUI Hotels és Resorts és az alsó-ausztriai List-csoport egy pilótaprojektet indított útjára. Az "aqi" jelentése a spanyol "aquí" szóból vezethető le, amely jelentése itt vagy ide – ez a szó a TUI és a List új közös márkajegye. Az aqi üzleti modellje az eddig csak az üzleti szállodák világában alkalmazott budgethotel ötletén alapszik. Az új, háromcsillagos szálloda egész évben 107 szobával, egy étteremmel, egy bárral, valamint egy sky-szaunával és tetőterasszal rendelkező wellnessoázissal várja majd a vendégeket. Az "aqi" hotel a Planai nagykabinos felvonó völgyállomásának közvetlen közelében található és stílusos környezetben kínál kényelmes üdülést, ráadásul kedvező áron.

A felvonótársaságok 23 millió eurót fektettek be a Schladming-Dachstein régióban

A Planai völgyállomásán az új Planai parkolóház 2008 decemberétől 457 autónak kínál majd parkolóhelyet. Mind a hat emelet megközelíthető lesz sílécekkel közvetlenül a sípályáról. A Planai völgyállomás közvetlen közelében létesített parkolóhelyek egy régi hiányosságot szüntetnek meg, és ezáltal az egész régió is felértékelődik. A Hochwurzenen egy úgynevezett kombi kötélpályás felvonót hoztak létre, amelyen három ülőfelvonót egy kabinos felvonó követ – ez az újítás elsősorban a gyermekes családoknak, síiskoláknak és kezdőknek kedvez, akik szívesebben használják a zárt kabinos felvonót, mint a nyitott ülőfelvonót. Emellett két új sípályát is létrehoztak, így a Hochwurzenen még több síelőt tudnak fogadni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.