Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Első havazás a megújuló visegrádi sípályán

2007.11.07.

Első havazás a megújuló visegrádi sípályán Leesett az idei első hó a visegrádi sípályán. Hamarosan felkerül a visegrádi honlapra, a képek közé néhány fotó, mert a webkamera még nem üzemel. Mindenki meggyőződhet róla, hogy kb. 2 óra alatt fehérbe öltözött a táj. Persze ez még nem az igazi tél, de azért biztató előjel az eljövendő télre vonatkozóan.

Gőzerővel tart még a felkészülés a téli szezonra, de a gyepsí miatt 2 felvonó már azonnal indítható. A hóágyús próbaüzemet a jövő hétre tervezzük és utána már tényleg csak a hidegre kell várnunk.

Jelenleg a szivattyúház környékére tervezett világításbővítést van soron, mellyel a felső rész másik oldala és a katlan területe kerül megvilágításra. Ezzel lehetőség nyílik egy óriás snowboard és freestyle síző ugrató kialakítására és esti megvilágítására, mely így a pálya többi részétől elkülönítetten lesz használható. Beindítására a szokásos pályák behavazása után kerülhet sor, mely egyben tartalék hódepóként is fog szolgálni. Használata terveink szerint felvonó nélkül is díjköteles lesz alkalomra szóló bérlettel. A gyakorláson túl így színvonalas versenyek megrendezésére is lehetőség nyílik.

Újdonság még a pálya aljában, a büfé terasz előtt keresztben kialakításra került baby pálya újabb köteles felvonóval, melyen zavartalanul lehet az első lépéseket megtenni. Természetesen ez is ki lesz világítva.

A nagy durranásról majdnem el is felejtkeztem, a tavaly kialakított és épphogy kipróbált tubing (traktorbelsős lecsúszás) pályánk remélem idén teljes kapacitással fog üzemelni a gyerekek és a "játékos" felnőttek nagy megelégedésére. Az már gondolom magától értetődő, hogy ezt is lehet esténként használni.

A Head-Nordica kölcsönzőnkben idén már lesz snowboard is és természetesen internetes előfoglalásra is lesz lehetőség.

Újdonság lesz a baráti társaságok, cégek számára, akár a normál nyitvatartáson túli, rendezvények szervezése síversennyel tubinggal és hatalmas bulikkal a sípálya "részeként" kialakított 54 m2-es melegedőnkben illetve az előtte található 72 m2-es teraszon. Természetesen az egységhez kultúrált férfi-női WC blokk is kapcsolódik.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.