Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 8-án Pink koncert lesz Schladmingban

2007.11.19.

December 8-án Pink koncert lesz Schladmingban Ami először csak pletykának tűnt, ma már biztos: december 8-án a vilagsztár Pink óriási koncerttel és show-val kedveskedik a schladmingi közönségnek. A rendezvény további célja, hogy felhívja a figyelmet a schladmingi régió remek infrastruktúrájára, és kedvet csináljon a Planai-on való síeléshez.

A koncert 21 órakor kezdődik, jegyek ára a helyszínen 65 euró, jegyelővételben 49,5 euró. Jegyelővételi lehetőséghez hívja a 224-5493 vagy 224-5420 telefonszámot (Máv-City Utazási iroda). Ugyanitt kedvezményes síbérletek is vásárolhatók a teljes Ski Amadé régióra.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.