Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Emelkedő bevételek és támogatások Alsó-Ausztriában

2008.01.26. Bata Attila

Emelkedő bevételek és támogatások Alsó-Ausztriában A hozzánk közel eső alsó-ausztriai síterepek környékén az idegenforgalomból élő vállalkozások is jó szezont tudhatnak maguk mögött eddig. A tavalyi eredményekkel összehasonlítva eddig 10 százalékkal emelkedett a szálláshelyek bevétele, köszönhetően a tavalyinál sokkal jobb hóviszonyoknak.

A tartomány idegenforgalmi hivatala ezentúl bőkezűbben fogja támogatni a téli turizmus fejlesztésével kapcsolatos beruházásokat. Az idei szezonban már két nagyobb szabású építkezéseket is támogattak helyi pénzekből.

A nagyszabású terveket megvalósító Mönichkirchen építkezéseihez 290.000 euróval járultak hozzá, ebből a pénzből az egyik lift nyomvonalát hosszabbították meg. A Waldviertel régióban fekvő Kirchbach pedig félmillió eurót kapott korszerűsítésre, amelyet liftekre, pályaszélesítésre és a gyermekek jobb kiszolgálására költöttek.

A folyamat jövőre is folytatódik, a tartományban található 20 síterep valamelyike újabb támogatásokat kaphat. A fejlesztések - kedvező hóviszonyokkal párosulva - lendületet hoznak a tartomány turizmusiparának a téli időszakban is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.