Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.02.01.

2008.02.01.

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.02.01. Február elejére már igazán meg kellett volna érkeznie az igazi síszezonnak hazánk pályáira, de a tavalyi tél után már semmin sem csodálkozunk. A helyzet nem teljesen reménytelen. A hóágyúval rendelkező síterepek az esetleges éjszakai mínuszokat próbálják kihasználni, hogy havat készíthessenek.

Mátraszentistván

Tegnap egész éjjel mentek a hóágyúk, de még reggel is dolgoztak a gépek a 3-as pályán, hiszen a hőmérséklet fagypont alatt maradt. Úgy tűnik, hogy a Sípark megúszta ezt a felmelegedést, ragyogó hóviszonyok várják a síelni vágyókat. A 3-as pályát szombaton reggel lehet birtokba venni, addig még sok munka lesz rajta. Ma este ill. szombaton - hosszú-hosszú idő után - végre lesz villanyfényes esti síelés is!

Hosszas hatósági procedúrát követően a jövő hét csütörtöktől megnyílik a "HÓHATÁR" Hütte gyorséttermi része is.

Kékestető

A déli sípálya teljes felvonó hosszban síelhető. Az enyhe idő miatt a február 9-re meghirdetett snowboardos versenyt, biztos, ami biztos, február végére halasztották.

Eplény-Nordica Skiaréna

Hiába állnak a hóágyúk bevetésre készen, az időjárás gonosz tréfát űz az üzemeltetőkkel. A hiányzó fagypont alatti hőmérsékletek ellenére sikerül üzemeltetni az egyes pályát 400 méter hosszúságban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.