Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.02.01.

2008.02.01.

Helyzetjelentés a magyar pályákról - 2008.02.01. Február elejére már igazán meg kellett volna érkeznie az igazi síszezonnak hazánk pályáira, de a tavalyi tél után már semmin sem csodálkozunk. A helyzet nem teljesen reménytelen. A hóágyúval rendelkező síterepek az esetleges éjszakai mínuszokat próbálják kihasználni, hogy havat készíthessenek.

Mátraszentistván

Tegnap egész éjjel mentek a hóágyúk, de még reggel is dolgoztak a gépek a 3-as pályán, hiszen a hőmérséklet fagypont alatt maradt. Úgy tűnik, hogy a Sípark megúszta ezt a felmelegedést, ragyogó hóviszonyok várják a síelni vágyókat. A 3-as pályát szombaton reggel lehet birtokba venni, addig még sok munka lesz rajta. Ma este ill. szombaton - hosszú-hosszú idő után - végre lesz villanyfényes esti síelés is!

Hosszas hatósági procedúrát követően a jövő hét csütörtöktől megnyílik a "HÓHATÁR" Hütte gyorséttermi része is.

Kékestető

A déli sípálya teljes felvonó hosszban síelhető. Az enyhe idő miatt a február 9-re meghirdetett snowboardos versenyt, biztos, ami biztos, február végére halasztották.

Eplény-Nordica Skiaréna

Hiába állnak a hóágyúk bevetésre készen, az időjárás gonosz tréfát űz az üzemeltetőkkel. A hiányzó fagypont alatti hőmérsékletek ellenére sikerül üzemeltetni az egyes pályát 400 méter hosszúságban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.