Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Húsvétkor is nagyon jó síelési feltételek Donovalyban!

2008.03.20.

Húsvétkor is nagyon jó síelési feltételek Donovalyban! A tél folytatódik  Donovalyban még ezekben, a márciusi napokban is. Húsvét közeledtével nagyon jó hírrel szolgálhatunk Önöknek, a síelési viszonyok is  még mindig nagyon jók! A fagypont alatti hőmérséklet lehetővé teszi számunkra a sípályák hóágyúzását, tehát a sízés a közelgő napokban biztosan megéri a pénzét!

Mai (2008.03.20) képek:

Zahradiste oldala Nova Hola alsó rész
A Telemix mellett

 

A Telemix alsó állomása
Hóhelyzet
Ma reggeli friss hó


Nyitva tartás naponta: 8:30-tól - 16:00-ig. Az egész központ üzemel, 40 cm hó vastagsága, és a síelési viszonyok is nagyon jók! Éjszakai  sízés naponta 17:30 és 21:00 között egészen hétfő estig. Március 25-től az éjszakai sízés megszűnik!

A korcsolyapálya március 25-ig áll rendelkezésükre! A húsvéti időszak alatt akciós szálláslehetőségek! Bővebb információk a honlapunkon vagy a 048/4199 900 telefonszámon!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.