Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatók nemzetközi kongresszusa a Mátrában

2008.06.05.

Síoktatók nemzetközi kongresszusa a Mátrában Az IVSI vezetése az SMSZ-t kérte fel, hogy 2009. januárjában Magyarországon rendezze meg a szervezet kongresszusát. A döntést sokáig halogatták, ám a tavalyi Interski Kongresszuson nyújtott magyar részvétel, és a mátraszentistváni Sípark meggyőzően hatott rájuk.

Ez nagy megtiszteltetés az SMSZ-nek (Síoktatók Magyarországi Szövetsége), s egyben hatalmas feladat is, hiszen már alig fél év maradt a szervezésre. Az SMSZ jelenleg önkénteseket toboroz, akik szívesen besegítenének a konferenciával kapcsolatos feladatok elvégzésében.

A konferencia előtti időszakra, illetve a konferencia idején az alábbi feladatokra várnak önkénteseket:

fordítás (angol, német),
résztvevők adminisztrációja,
partnerek keresése/kezelése (szponzor, támogató, kiállító, természetbeni segítő - pl. informatikai, távközlési partner, stb.)
általános ügyintézés, egyéb segítség,

További információ a jelentkezéssel kapcsolatban a www.sioktatas.hu oldalon található.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.