Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jeep Kupa - amatőr gyermek síverseny

XVI. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság

2007.11.03. | Frissítve: 2008.11.10.
Jeep Kupa - amatőr gyermek síverseny 2008-ban csaknem 200 nevező jelentkezett a Mönichkirchenben Skioutlet.hu által megrendezett Jeep Kupára, az egyik legnagyobb szabású hazai amatőr gyermek síversenyre, melyről videófilm is készült.

JEEP KUPA 2008 VIDEÓ MEGTEKINTÉSE


1993 óta megrendezésre kerülő gyermek síbajnokság újra Ausztriában került lebonyolításra. Bár a Kékestetőn 2006-ban megrendezett Jeep Kupa nagy sikert aratott, azonban - tekintettel a tavalyi igen meleg télre - a szervezők ismét egy ausztriai helyszínt választottak a verseny lebonyolítására.

Az időjárás kegyeibe fogadta a kiérkező családokat. Amíg Ausztria nyugati felén ítéletidő volt, itt az ország keleti felén ideális idő várta a családokat. A közel 200 nevező gyermek hazánk legkülönbözőbb pontjairól érkezett. A legnépesebb mezőny a 7 – 10 éves korosztályban volt, de volt néhány 5 éves csemete is.

A Jeep Kupa népszerűsége köszönhető egyrészt annak, hogy minden gyermek névre szóló oklevelet vehet át, másrészt minden egyes évben született gyermek külön-külön korcsoportot alkot. Így összesen 23 kupát és 69 érmet oszthattak ki díjátadók.

A rendezvény alatt a szülők a Jeep legújabb modelljeit, valamint Nordica és Elan síléceket tesztelhettek.

JEEP KUPA Kupa 2008 VERSENYKIÍRÁS

A verseny célja: Versengés biztosítása azon gyermekek részére, akik még nem indulnak rendszeresen a hivatalos, kék könyvet igénylő versenyeken, de már élvezik a versengést.

Versenyen részt vehetnek: Minden magyar állampolgárságú gyermek, aki nem szerepel a Magyar Sí Szövetség 2006 évi rangsorában.(Rangsor www.skihungary.hu honlapon)

Versenynem: Egyfutamos óriás-műlesiklás

Versenyszabályok: Minden egyes kaput meg kell kerülni. A kapuk egyesével kerülnek kitűzésre, az érthetőség érdekében. Aki bukik, a versenyzést folytathatja, ha kötése nem oldott le. A versenyen óvásnak helye nincs. Időmérés: Elektromos fotócellával.

Értékelés: Koroszt.-ként és nemenként, minden év egy korosztály:1992-2002 (22 kategória)

Díjazás: Minden rajtoló névre szóló oklevelet, a dobogósok érmet ( 66 db ), az első helyezettek kupát kapnak ( 22 db ). Minden rajtoló gyermek tombolán vesz részt, értékes nyereményekkel.

Nevezés: Személyesen a skioutlet.hu üzletben, Bp. 1027 Margit krt. 46.
Tel.: 214-7985

Az alábbi adatokat kérjük megküldeni:
1. Verseny neve
2. Gyermek neve
3. Születési éve
4. Lakcíme.

Nevezési díj: 1000,- Ft. Előre is fizethető, de legkésőbb a rajtszám átvételekor.

Nevezési határidő: verseny előtt két nappal, de a nevezéseket kérjük mielőbb leadni !

A rendező ( Lavina-Sport Kft. ) az időpont/helyszín változtatási jogát fenntartja.

Versenyen előforduló balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak. Bukósisak ajánlott.

A helyszínen a Jeep legújabb modelljei!

Versenyünkön minden gyermek névre szóló oklevelet kap és a díjakat tombolán bárki megnyerheti, aki elindul a versenyünkön.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 23 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.