Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jeep Kupa amatőr gyermek síbajnokság januárban

2007.11.14. | Szerző: Bata Attila
Jeep Kupa  amatőr gyermek síbajnokság januárban Rendhagyó helyen, egy bevásárlóközpont aulájában tartották meg a sajtótájékoztatójukat a 2008-as Jeep Kupa, azaz a XVI. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság szervezői. Hihetetlenül sok érem, oklevél és egyéb ajándék már előre garantálja a gyerekek sikerélményét.
h i r d e t é s

A már másfél évtizedes múltra visszatekintő amatőr gyermek síbajnokság rendezőinek a tavalyi tél sem vette el a kedvét és lelkesedését a rendezvény szervezésétől. A 2008-as évben immáron a tizenhatodik síbajnokság kerül megrendezésre az osztrák Mönichkirchen síterepén. A versenyt január 12-én rendezik, nevezni legkésőbb január 10-ig lehet.

Ez az a verseny, ahol szinte mindenki valamilyen nyereménnyel térhet haza. A fiúk és lányok tizenegy korcsoportban küzdenek a helyezésekért, vagy inkább helyesebb lenne azt mondani, hogy bizonyítják tudásukat szüleiknek, barátaiknak és nem utolsósorban saját maguknak.

A huszonkét első helyezet mindegyikét serleggel jutalmazzák és természetesen kiosztanak összesen hatvanhat darab érmet a dobogósok között. A versenyen elindult résztvevők mindegyike oklevelet kap. Az érmekről 'lecsúszott' versenyzők pedig a tombolán vigasztalódhatnak. Lassan már kedves hagyomány lesz, hogy a versenyt követő díjátadó ünnepség - a sok díj miatt - igencsak elnyúlik időben.

A versenyt most is a skioutlet.hu lelkes szervezőgárdája hozza tető alá az Intersí utazási iroda támogatásával. Azonban nem csak a gyerekekre gondoltak a szervezők. Lassan már hagyomány, hogy amíg a kicsik síelnek, addig a felnőttek a helyszínen kipróbálhatják a Jeep legújabb modelljeit.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »