Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Az első Jeep Kupa Kékestetőn

2006.01.29. | Szerző: sielok.hu
13 évig osztrák helyszíneken, idén először pedig hazai pályán rendezte meg a Lavina Sport csapata Magyarország legnagyobb szabású amatőr gyermek síversenyét. 2006. január 28-án az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn került sor a 14. országos amatőr síbajnokságra.
h i r d e t é s
A versenyre közel 300 gyermek nevezett be az ország minden tájáról Gyöngyöstől Nagykanizsáig. Sokan közülük életükben először síeltek kapuk között, időméréssel, így volt izgalom, szurkolás, és maradandó élmény, főleg, hogy egyetlen gyermek sem ment haza üres kézzel. Minden célbaérő oklevelet, a nyertesek pedig összesen 72 db érmet és 24 db kupát vehettek át, ezen kívül pedig sok-sok tombolanyeremény talált gazdára.
A gördülékeny szervezésért köszönet illeti a szervezőket és a Mátra Centrum Kft munkatársait, akik profi kereteket (ld. hangosítás, segítő személyzet, információ, stb.) és ún. technikai hó segítségével remek versenypályát varázsoltak úgy, hogy eközben az 1800 méteres sípályán és a snowboard parkban is zavartalanul folyhatott a szokásos hétvégi csúszkálás. A versenyre benevezett gyerekek ráadásképp ezen a napon kedvezményes 500 Ft-os napijegyel síelhettek, miközben szüleik Jeep autókat vagy Explosiv léceket tesztelhettek.
A fagyos idő ellenére mindvégig jó hangulatban és balesetmentesen zajlott a verseny, amint korosztályonként eredményhirdetés követett. A dobogó tetejére állt legkisebb bajnok még nem töltötte be harmadik életévét, mégis úgy emelte magasba a kupát, mint egy fotósokhoz szokott médiasztár. Médiaérdeklődésben egyébként nem volt hiány: több tévétársaság forgatócsoportja is megjelent a hálás témát szolgáltató gyerekversenyen.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »