Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első Jeep Kupa Kékestetőn

2006.01.29. sielok.hu

13 évig osztrák helyszíneken, idén először pedig hazai pályán rendezte meg a Lavina Sport csapata Magyarország legnagyobb szabású amatőr gyermek síversenyét. 2006. január 28-án az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn került sor a 14. országos amatőr síbajnokságra.
A versenyre közel 300 gyermek nevezett be az ország minden tájáról Gyöngyöstől Nagykanizsáig. Sokan közülük életükben először síeltek kapuk között, időméréssel, így volt izgalom, szurkolás, és maradandó élmény, főleg, hogy egyetlen gyermek sem ment haza üres kézzel. Minden célbaérő oklevelet, a nyertesek pedig összesen 72 db érmet és 24 db kupát vehettek át, ezen kívül pedig sok-sok tombolanyeremény talált gazdára.
A gördülékeny szervezésért köszönet illeti a szervezőket és a Mátra Centrum Kft munkatársait, akik profi kereteket (ld. hangosítás, segítő személyzet, információ, stb.) és ún. technikai hó segítségével remek versenypályát varázsoltak úgy, hogy eközben az 1800 méteres sípályán és a snowboard parkban is zavartalanul folyhatott a szokásos hétvégi csúszkálás. A versenyre benevezett gyerekek ráadásképp ezen a napon kedvezményes 500 Ft-os napijegyel síelhettek, miközben szüleik Jeep autókat vagy Explosiv léceket tesztelhettek.
A fagyos idő ellenére mindvégig jó hangulatban és balesetmentesen zajlott a verseny, amint korosztályonként eredményhirdetés követett. A dobogó tetejére állt legkisebb bajnok még nem töltötte be harmadik életévét, mégis úgy emelte magasba a kupát, mint egy fotósokhoz szokott médiasztár. Médiaérdeklődésben egyébként nem volt hiány: több tévétársaság forgatócsoportja is megjelent a hálás témát szolgáltató gyerekversenyen.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.