Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
SÍTEREPAJÁNLÓ
Lackenhof am Ötscher
Családbarát alpesi falu az Ötschernél, pályaszállásokkal.
Donovaly
11 km sípálya & 16 sílift
Budapesttől csak 200 km-re!
Lachtal
Hóbiztos sízés 1600 és 2222 m közötti magasságban
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Az első Jeep Kupa Kékestetőn

2006.01.29. | Szerző: sielok.hu
13 évig osztrák helyszíneken, idén először pedig hazai pályán rendezte meg a Lavina Sport csapata Magyarország legnagyobb szabású amatőr gyermek síversenyét. 2006. január 28-án az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn került sor a 14. országos amatőr síbajnokságra.
A versenyre közel 300 gyermek nevezett be az ország minden tájáról Gyöngyöstől Nagykanizsáig. Sokan közülük életükben először síeltek kapuk között, időméréssel, így volt izgalom, szurkolás, és maradandó élmény, főleg, hogy egyetlen gyermek sem ment haza üres kézzel. Minden célbaérő oklevelet, a nyertesek pedig összesen 72 db érmet és 24 db kupát vehettek át, ezen kívül pedig sok-sok tombolanyeremény talált gazdára.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A gördülékeny szervezésért köszönet illeti a szervezőket és a Mátra Centrum Kft munkatársait, akik profi kereteket (ld. hangosítás, segítő személyzet, információ, stb.) és ún. technikai hó segítségével remek versenypályát varázsoltak úgy, hogy eközben az 1800 méteres sípályán és a snowboard parkban is zavartalanul folyhatott a szokásos hétvégi csúszkálás. A versenyre benevezett gyerekek ráadásképp ezen a napon kedvezményes 500 Ft-os napijegyel síelhettek, miközben szüleik Jeep autókat vagy Explosiv léceket tesztelhettek.
A fagyos idő ellenére mindvégig jó hangulatban és balesetmentesen zajlott a verseny, amint korosztályonként eredményhirdetés követett. A dobogó tetejére állt legkisebb bajnok még nem töltötte be harmadik életévét, mégis úgy emelte magasba a kupát, mint egy fotósokhoz szokott médiasztár. Médiaérdeklődésben egyébként nem volt hiány: több tévétársaság forgatócsoportja is megjelent a hálás témát szolgáltató gyerekversenyen.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a síelők.hu friss híreit és síelőknek szóló aktuális ajánlatait.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 398 vendég és 40 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet