Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helyes viselkedés a pályán - a Síakadémia új filmje

2006.01.25. | Szerző: Bata Attila
Tegnap került sor arra a sajtótájékoztatóra, melynek keretében a Magyar Síakadémia, a Car Tour Utazási Iroda és az UNIQA Biztosító Rt. bemutatta a Síkresz című oktatófilmet és az UNIQA Super-G nevű, a piacon eddig egyedülálló biztosítási termékét, amelyet már az interneten keresztül is megköthetünk akár az indulás előtt 10 perccel.
h i r d e t é s
A sajtótájékoztatón megjelennek a Síkresz-film szereplői, stábja, a Síakadémia elnöke Pálos Szabolcs, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnökségi tagjai, a Magyar Sí Szövetség elnöke, Kálomista Gábor, az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal vezetője, Kapus György, valamint a január 28-i kékestetői Jeep gyermek síverseny szervezője Fehér Gyula.

A Magyar Síakadémia oszlopos tagjai közéleti személyiségekkel (Tornóczky Anita, Német Lajos, Világi Péter, St.Martin, Csollány Szilveszter, Gajdos Tamás, Kembe Sorel, Klausmann Viktor) karöltve 2005 őszén gondoltak egy nagyot, és a Möltall-gleccserre utazva elkészítették a Síkresz-filmet, mely a sípályán való helyes viselkedést, a síelés alapszabályait és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat foglalják össze.

A Síkresz videó rövidített változata
A 14 perces film megtekinthető a Magyar Síakadémia megújult honlapján, talán egy kicsit segítünk azzal, ha eláruljuk, hogy a számos remek videó között a hármas számot viseli.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »