Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Harcias apa megverte a lányával ütköző hódeszkást

2006.02.01. Bata Attila

Már több alkalommal is helytelenítettük azt a magatartást, ha felcsatoljuk síléceinket vagy hódeszkánkat és ezzel egyidőben a civilizált magatartásunkat a pályán kívül hagyjuk. Persze az a rosszabbik eset, ha a kulturálatlan visel

Randell Berg, egy 52 éves édesapa ököllel vett elégtétel egy hódeszkáson, amiért az nekiütközött a lányának. A 16 éves hódeszkás nem tudott megállni és átcsúszott a lány sílécein és az ütközés pillanatában mindketten a földre kerültek. Az apa miután meggyőződött arról, hogy lánya épségben megúszta a balesetet, azonnal fején és nyakán kezdte ütlegelni a fiatalkorú snowboardost az amerikai Steamboat síterepen.

A sértett hódeszkás kisebb fájdalmakkal megúszta az esetett, az apa pedig a rendőrségen bevallotta, hogy az ütközés után elvesztette önuralmát. A helyszínre érkező rendőrök azonnal a helyi börtönbe kísérték a dühöngő édesapát és testisértésért már vádat is emeltek ellene. A vádlott szabadlábon védekezhet, miután lerakta az ezer dolláros óvadékot és a bírósági tárgyalás időpontját február 14-re tűzték ki.

Az alábbi eset az Egyesült Államokban történt, amely nem maradt következmények nélkül. Sokak szerint, amennyiben hasonló eset mondjuk egy magyar pályán történik, akkor feltehetően más lesz a dolog utóélete. Attól tartok ebben lehet valami igazság.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.