Menü ≡

Harcias apa megverte a lányával ütköző hódeszkást

2006.02.01. | Szerző: Bata Attila
h i r d e t é s

Már több alkalommal is helytelenítettük azt a magatartást, ha felcsatoljuk síléceinket vagy hódeszkánkat és ezzel egyidőben a civilizált magatartásunkat a pályán kívül hagyjuk. Persze az a rosszabbik eset, ha a kulturálatlan viselkedésünket magunkkal visszük a pályára a többi síelő örömére.

Randell Berg, egy 52 éves édesapa ököllel vett elégtétel egy hódeszkáson, amiért az nekiütközött a lányának. A 16 éves hódeszkás nem tudott megállni és átcsúszott a lány sílécein és az ütközés pillanatában mindketten a földre kerültek. Az apa miután meggyőződött arról, hogy lánya épségben megúszta a balesetet, azonnal fején és nyakán kezdte ütlegelni a fiatalkorú snowboardost az amerikai Steamboat síterepen.

A sértett hódeszkás kisebb fájdalmakkal megúszta az esetett, az apa pedig a rendőrségen bevallotta, hogy az ütközés után elvesztette önuralmát. A helyszínre érkező rendőrök azonnal a helyi börtönbe kísérték a dühöngő édesapát és testisértésért már vádat is emeltek ellene. A vádlott szabadlábon védekezhet, miután lerakta az ezer dolláros óvadékot és a bírósági tárgyalás időpontját február 14-re tűzték ki.

Az alábbi eset az Egyesült Államokban történt, amely nem maradt következmények nélkül. Sokak szerint, amennyiben hasonló eset mondjuk egy magyar pályán történik, akkor feltehetően más lesz a dolog utóélete. Attól tartok ebben lehet valami igazság.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »