Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

40 ezer síbérletet foglaltak az interneten egy óra alatt!

2016.01.15. Bata Attila

Norvégia az északi sportok nagyhatalma. Ezen belül síelésben sem állnak rosszul, férfi alpesi síelőik az élen állanak a világkupában, de a helyiek úgy érzik, hogy mégis népszerűsíteni kell a síelést. 100 ezer ingyen bérletet lehet igényelni a neten, és ebből 40 ezret egy óra alatt elvittek!
Amíg a világ nagy részén a Hó Világnapját tartják most vasárnap, addig a norvégok valami egészen nagyszabású akcióval csábítják ki az esetleges célközönséget a sípályákra. Egy alapítvány immáron a negyedik alkalommal rendezi meg a "Nyitott pályák" akciót Norvégiában. A szervezők célja, hogy a norvégokat, fiatalokat, öregeket, kezdőket vagy újrakezdőket kicsalogassák a természetbe, és megismertessék őket a síeléssel.

Meghívó: a három legjobb norvég síelőből ketten reklámoznak
Norvégiában közel 200 síterep található, ezek közül 100 csatlakozott a programhoz, vagyis az interneten lehetett 100 ezer ingyenes bérletet regisztrálni erre a vasárnapra. A program szervezői teljesen elhűltek a hatalmas érdeklődés kapcsán. A foglalások első órájában 41 500 darab napijegy "kelt el". Az eddigi érdeklődés a legmerészebb álmaikat is felülmúlta. Az egyik szervező a hatalmas érdeklődés láttán úgy fogalmazott, mintha egy Justin Bieber koncertre árultunk volna jegyeket.

Meghívó: megérkezett a harmadik is :)
Természetesen síterepek nagyságától függően különböző mennyiségű bérletet vontak be az akcióba. Az Oslo Winterpark síterep 2700 felajánlott napijegyét 11 perc alatt kapkodták el.

A szervezők sajnálják azokat, akiknek nem sikerült a kiválasztott síterepekre bérletet foglalniuk, de vannak még síterepek szabad bérletekkel. Végül is, egy ilyen akció arra is jó, hogy új helyeket is kipróbáljunk.
KOMMENTEK
landsurfer | 2016.01.15. 13:53
A rosenborgi pályán már jártam valamikor és az ahhoz közeli Salen-tandodaleni svéd pályákon. Nem rosszak.
Ennek ellenére köszönöm,nincs szükségem síbérletre. Én így is ingyen síelek....ha van hó és szél:-)))

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.