Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

50 ezer üvegenként: palackozzák a svájci levegőt

2017.02.28. Bata Attila

Hányszor mondjuk a hegyekben, hogy szinte harapni lehet ezt a fantasztikus levegőt? Egy leleményes brit vállalkozó úgy döntött, hogy ezentúl palackozni fogja a svájci hegyek levegőjét és háromféle méretben bárki hozzájuthat az egész világon.
A brit John Green már húsz éve él Svájcban és mostantól árulni fogja a levegőnket - írja a svájci Blick. Ez tényleg nem vicc. Az egyszerű honlap már el is készült, ahol három méretben lehet palackozott svájci levegőt rendelni.

Aki beéri néhány szippantással, azok 97 amerikai dolláros (kb. 28 ezer forint) áron vásárolhatnak egy félliteres üveget. A literes flaska ára már 167 USD (kb. 49 ezer forint), és a tartósabb élmények megidézésére alkalmasabb háromliteres kiszerelés már 247 dollárt (kb. 72 ezer forint) kóstál. A forgalmazó szerint tökéletes ajándék születésnapra vagy karácsonyra.

Néhány ellentmondást azért könnyű felfedezni. A forgalmazó honlapján azt ígéri, hogy egy titkos helyről szerzi be a levegőt, amelyet továbbra is titokban tart, hogy "el ne ronthassák". Ehhez képes minden palackhoz jár egy tanúsítvány, amely tartalmazza a GPS adatokat, ahol a levegőt palackozták.

A honlap szerint a bevételek 25%-át egy jótékonysági szervezet kapja majd, sőt egy bizonyos összeget már előre át is utaltak. A Blick cikkében megszólal a szervezet szóvivője, aki még sosem hallott a palackozókról, de szívesen fogadnak minden adományt a jövőben.

Kedvenc részem a használati utasítás. A palackot érdemes jól behűteni és utána kinyitni. Egy gyors psszt és már a svájci hegyekben is vagyunk...
KOMMENTEK
minerel | 2017.03.01. 13:52
Komolyan...ennyire hülye emberek nem születhetnek aki ezt benyalják. :-D

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.