Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A sötétben ittasan eltévedt síelőt kerestek Nassfelden

2012.12.16. | Szerző: Bata Attila
A sötétben ittasan eltévedt síelőt kerestek Nassfelden A túlzott alkoholfogyasztás és a síelés sosem a legjobb párosítás, még akkor sem, ha már véget ért a síelős nap és az ember fenn marad a hegyen a hüttében és nem ásványvízzel ünnepel. Utána még le is kell jutni a hegyről, sílécen az éjszakai sötétségben, a pályákat készítő hatalmas ratrakok között.
h i r d e t é s
Hasonló gondjai akadtak egy 26 éves horvát síelőnek, aki a karintiai Nassfeld egyik hüttéjében fejezte be a napot, majd megfelelő mennyiségű alkohol után döntött úgy, hogy megkeresi az utat hazafelé a sípályákon keresztül. A síterep Lockstannalm nevű hüttéjétől indult le a völgybe, de a sötétben teljesen eltévedt, és letért a jelzett sípályáról.

Világosban még így néz ki a hütte
Világosban még így néz ki a hütte
Végső elkeseredettségében a rendőrséget hívta, de természetesen nem tudta megmondani, hogy merre keressék. A rendőrség és a hegyimentők közösen indultak a kutatására, és az összes pályán dolgozó ratrakosnak felhívták a figyelmét az eltévedt horvátra. Ez az ötlet bevált, hiszen az egyik ratrakos megtalálta a Trögl pálya közelében, és levitte a völgyállomáshoz. Az eltévedt horvát síelő sérülések nélkül úszta meg a kalandot.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »