Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Adventi ünnepre vár mindenkit a Síakadémia Kékestetőn

2011.11.22. sielok.hu

Advent első vasárnapján, 2011. november 27-én ismét megszervezi a Magyar Síakadémia ingyenes, szabadtéri koncertjét az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn. Fellép a Ghymes együttes! A koncertre és minden programra a belépés ingyenes!
Advent: ünnepi tűzgyűjtás Kékestetőn
Advent: ünnepi tűzgyűjtás Kékestetőn
A napot délelőtt 10 órától a Gyöngyössolymosi gyermekkórus, a Csillag Születik sztárjai a "Kávészünet" valamint 12 órától StMartin - a Síakadémia tiszteletbeli tagja - zenésítik meg. A tetőre vezető úton most is népi iparművészek kínálják majd portékáikat Mikulásra és Karácsonyra. A fővédnök és az ünnepi gondolatok tolmácsolója ebben az esztendőben is Horváth László, Heves megye Kormánymegbízottja lesz.

Fellép az elmúlt évtized legjelentősebb magyar népzenei gyökerekből táplálkozó világzenei együttese a Ghymes! (13.30) Reméljük, hogy az időjárás ismét kegyes lesz, és gyönyörű fehér lepelbe öltözteti a tájat. A hideg ellen sok-sok kis tüzet gyújtanak és sok forralt bort kínálnak!

A Ghymes koncertjét követően délután fél négykor pedig ismét lángra lobban a hatalmas máglya az ország tetején, hogy mindenki jól láthassa az egész Kárpát-medencében, amint lelkünket ünneplőbe öltöztetjük!
KOMMENTEK
kovacspeter.ski | 2012.01.12. 11:16
Sok sok sikert!!!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.