Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Adventi ünnepre vár mindenkit a Síakadémia Kékestetőn

2011.11.22. | Szerző: sielok.hu
Advent első vasárnapján, 2011. november 27-én ismét megszervezi a Magyar Síakadémia ingyenes, szabadtéri koncertjét az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn. Fellép a Ghymes együttes! A koncertre és minden programra a belépés ingyenes!
h i r d e t é s
A napot délelőtt 10 órától a Gyöngyössolymosi gyermekkórus, a Csillag Születik sztárjai a "Kávészünet" valamint 12 órától StMartin - a Síakadémia tiszteletbeli tagja - zenésítik meg. A tetőre vezető úton most is népi iparművészek kínálják majd portékáikat Mikulásra és Karácsonyra. A fővédnök és az ünnepi gondolatok tolmácsolója ebben az esztendőben is Horváth László, Heves megye Kormánymegbízottja lesz.

Fellép az elmúlt évtized legjelentősebb magyar népzenei gyökerekből táplálkozó világzenei együttese a Ghymes! (13.30) Reméljük, hogy az időjárás ismét kegyes lesz, és gyönyörű fehér lepelbe öltözteti a tájat. A hideg ellen sok-sok kis tüzet gyújtanak és sok forralt bort kínálnak!

A Ghymes koncertjét követően délután fél négykor pedig ismét lángra lobban a hatalmas máglya az ország tetején, hogy mindenki jól láthassa az egész Kárpát-medencében, amint lelkünket ünneplőbe öltöztetjük!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
2012.01.12. 11:16:55 kovacspeter.ski
Sok sok sikert!!!
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »