Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ajándékeső, műhó és igazi jég a Hó-Show látogatóinak

2010.11.01. 2010.11.11. | frissítve: 2010.11.11.

Ajándékeső, műhó és igazi jég a Hó-Show látogatóinak November 12-én csalhatatlanul itt a téli szezon, hiszen nyílik a HÓ-SHOW+, ahová most 20. alkalommal várják a téli sportok szerelmeseit. A háromnapos kiállítás idei díszvendége Ausztria, kiállítói az utóbbi évek legnagyobb alpesi turisztikai kínálatával jönnek Budapestre.
A kerek évfordulón "ünnepi szolgáltatásokat" csatoltak a belépőhöz: naponta húsz ajándék, helyben levásárolható ajándékutalvány, november végéig a "C" pavilonban működő 1800 négyzetméteres jégpályára ingyenes belépés jár a jegy mellé, ami beszámítható továbbá a párhuzamosan a Hősök terén zajló FRIDGE fesztiválon. Ugyanakkor a Fridge-re váltott jegyekkel a Hó-Show+ 50%-os kedvezménnyel látogatható, illetve aki Hó-Show jeggyel menne a Fridge fesztiválra, 20% kedvezményt kap a jegy árából és egy forralt bort. Kedvezményhez – összesen 200.000 Ft értékű kuponfüzethez - jut a jegytulajdonos belépéskor, melyeket a kiállítóknál a kiállítás ideje alatt válthat be. A jubileumi jegy az eddigi legtöbb plusz lehetőséget kínálja tehát a jubileumi HÓ-SHOW látogatóknak!
Ráadásul a Sionline.hu exkluzív nyereményjátékán 150 db ingyenes Hó-Show+ belépőt és egy 2 személyes 1 hetes álomsíelést sorsolnak ki a szervezők!

A kiállítás a teljes téli sportkészültség választékával várja a vásárlókat: az utolsó divat és a szerényebb pénztárcákhoz mért "tavalyi legjobb" felszerelések és ruhák is kikerülnek a standokra. Az idén is lesz börze, a használt áruk vására.

A turisztikai kínálatot különösen érdekessé teszik a kedvezmények, és a díszvendég Ausztria különleges ajánlatai.

A programok között idei újdonság a jégpálya, de persze lesz "műtél" is: indoor lesiklópálya és sífutópálya működik majd az "A" pavilonban, szánhúzó kutyák – hóhelyzettől független - bemutatója a szabadban! A látogatók a Karácsony-szigeten már a decemberi ünnepekre készülhetnek, édesség, ékszer, dekorációs kellékek várják a vásárlókat. TÁRSKIÁLLÍTÁSOK
  • SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód kiállítás
  • TEREPZÓNA Off-road és szabadidő-autó kiállítás

SPORT, KALAND, ÉLMÉNY

A november 12-14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban sorra kerülő kiállításokat egy jeggyel lehet megtekinteni. A Volánbusszal érkezők 50%-os kedvezményben részesülnek a Volánbusz belföldi járatain. A Hungary Carddal rendelkezők kedvezményt kapnak a belépőjegy árából.
Belépőjegyek Üdülési csekk ellenében is válthatók!

A részletekről, a programokról további információt találnak és online vásárolhatnak kedvezményes belépőjegyet (ezek a nyereményjátékokban nem vesznek részt!) a honlapokon, amelyek elérhetők a www.hungexpo.hu internetes oldalról.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.