Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Összefogott Magyarország két legnagyobb síterepe

2010.11.11.

Összefogott Magyarország két legnagyobb síterepe Összefogott hazánk két legnagyobb sícentruma. Eplény és Mátraszentistván képviselői közös megjelenéssel, közös akciókkal várják a téli sportok iránt érdeklődőket a november 11-től 14-ig tartó Budapest FRIDGE fesztiválon a Felvonulási téren, és péntektől a Hungexpo területén rendezett HÓ-SHOW-n is.
A mátraszentistváni Sípark és az eplényi Síaréna "Síeltél már itthon?" című kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a nemzetközi színvonalon működő hazai sípályákra, és hogy erősítse a még igen gyenge téli belföldi aktív turizmust.

A FRIDGE fesztiválon közös kiállítói standon várják a sí és snowboard szerelmeseit, és azokat is, akik még soha nem jártak egyik magyarországi sípályán sem, hogy bemutassák sípályáikat, valamint legújabb fejlesztéseiket.

A FRIDGE Fesztivállal egy időben megrendezésre kerülő XX. Hó-Show rendezvényen pedig közös akciókkal fogadják a vendégeket.
KOMMENTEK
kovacspeter.ski | 2010.11.12. 07:44
Bánfi Sándorral Mátraszentisván Sípark szeretném a elérhetőségét. Kovács Péter.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.