Menü ≡

Jégpálya létesül a HUNGEXPO Vásárközpontban

2010.11.10. | Frissítve: 2010.11.11.
Jégpálya létesül a HUNGEXPO Vásárközpontban Hokipályának is elég nagy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legújabb létesítménye, az 1800 négyzetméteres műjég, amelyet a Vásárközpont "C" pavilonjában fagyasztottak össze a Városligeti Műjégpálya üzemeltetésében is közreműködő cég szakemberei.
h i r d e t é s
Akár a felújítás miatt zárva tartó városligeti intézmény közönségét is be tudja fogadni a február végéig nyitva tartó pálya, amely a legkülönbözőbb jeges sportolási formákra nyújt lehetőséget. Az új jég délelőtt az intézményesített sport, az iskolai tornaórák és a "jégidőre" igényt tartó szervezett csoportok, sportolók számára tart nyitva. Délután 3 órától egészen este háromnegyed 8-ig, pénteken és szombaton este 9 óráig élvezheti a jeget a nagyközönség, akár esik, akár fúj odakint, hiszen a pálya és a kiszolgáló egységek is a "C" pavilon védelmét élvezik.

A megnyitó stílszerűen a téli sportok szerelmeseinek 20. randevúján, a Hó‑Show+ kiállítás első napján, november 12-én lesz. Ezen a napon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban még három kiállítás nyílik, amelyeket egy belépőjeggyel lehet megtekinteni. A SPA&WELLNESS Egészség, Turisztikai és Életmód kiállítás a "téli nyár" az élmény- és gyógyfürdők kínálatával, az egészséges életmód, a szépségápolás lehetőségeivel és kellékeivel várja az érdeklődőket.

Mindezek mellett az autósportok rajongói is rárajtolhatnak a hét végi programokra, hiszen a párhuzamosan zajló TEREPZÓNA autós kiállításra érkezik Talmácsi és a Sportime magazin szervezésében az Autó Motor Sport Expo 2010 teljes mezőnye – közel száz sportautó és motor, Lesznek TERRACROSS futamok és ugyancsak a Vásárközpont fogadja majd az országos tereprally bajnokság befutóját.

A közös belépőjeggyel nagyszerű élményekhez, és 20. Hó-Show+ alkalmából értékes ajándékokhoz juthatnak a látogatók.

Részletek és programok a www.hungexpo.hu oldalon.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »