Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alpbachtal: átadták a téli-nyári bobpályát

2017.10.09. Bata Attila

A tiroli Ski Juwel (Alpbachtal) síterepe újabb látványossággal várja síelőit. A hétvégén adták át az új, télen és nyáron is üzemelő bobpályáját. A pálya érdekessége, hogy ilyen magasan a föld felett, 18 méterrel, nincs még egy bobpálya Ausztriában.
A síterep Wiedersbergerhorn liftjének hegyállomása (1845 méter) mellett lehet felülni a bobra. Az 1420 méter hosszú úton akár 42 km/órás sebességre is fel lehet gyorsulni. A 134 méteres szintkülönbséget 7-8 perc alatt lehet megtenni.

Az út során egy fotópontot is beépítettek az üzemeltetők. Az itt készült fényképet a kasszánál utólag lehet megvásárolni.

Az alpbachtali Lauser Sauser téli-nyári bobpálya 1,6 millió euróba (kb. 500 millió forint) került. A pálya naponta 9:30 és 16:00 óra között várja a vendégeket, természetesen csak kedvező időjárás esetén.

Egy felnőtt jegy hét euróba, négy személynek "kiscsoportos" jegy 26 euróba kerül. A már említett fényképet négy euróért kapjuk meg a kasszánál. A pályán páros és együléses bobokkal is lehet utazni. Nyolc éven felüli és 130 cm magas gyerekek már egyedül is utazhatnak.

KOMMENTEK

Szállástipp
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.