Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alpe d'Huez: készül a Lance Armstrong film

2013.10.06. Bata Attila

Hamarosan elkezdődik a forgatás a híres francia síterep közelében, amely a Tour de France egyik epikus szakaszának is számít. Stephen Frears, brit rendező Lance Armstrong életéről készít filmet, amelynek a helyi jeleneteit október végén veszik fel Alpe d’Huez környékén.
A tervek szerint október 18. és 25. között forgatja filmjét Stephen Frears. A brit rendező nevéhez korábban a Királynő, a Veszedelmes viszonyok és több ismert film fűződik. Armstrong karakterét Ben Foster alakítja.

Ez már történelem. 2001 - Alpe d'Huez. Armstrong vs. Ullrich
A forgatáshoz szükség lesz statisztákra is. A válogatások már szeptember vége óta zajlanak, körülbelül 850 statisztát vesznek fel az egyhetes forgatáshoz. Igazából csak a kiszámíthatatlan időjárás miatt kell aggódniuk a filmeseknek, hiszen a verseny nyári jeleneteit fogják felvenni az ilyenkor már télies környéken.

Lance Armstrong élete kitűnő alapanyag egy izgalmas filmhez. Kemény küzdelemben győzte le a rákot, hétszer nyerte meg egymás után a világ legnagyobb kerékpárversenyét, és a körülötte kialakult mítosz pillanatok alatt omlott össze, miután napvilágra került doppingolása.

KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.