Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Anyák napi libegőzésre várják a családokat Eplényben

2021.04.27. 2021.04.29. sielok.hu | frissítve: 2021.04.29.

Végre nyit az ország, nyitnak a turisztikai szolgáltatások. Május 1-jén és 2-án minden édesanya, nagymama és dédmama ingyen libegőzhet Eplényben. A most következő hétvégén a Kalandhegy várja a családokat egy kirándulásra, kikapcsolódásra.
Az anyák napi hétvége mindkét napján reggel 9-től 18 óráig üzemel a négyüléses felvonó. A felső állomáson üzemelni fog a Cafe506, a Bakony legmagasabban lévő kávézója, a Kőris-hegytől a Gerecséig terjedő pazar kilátással.
Gyönyörű a kilátás az Ámos-hegyi kilátóból
Gyönyörű a kilátás az Ámos-hegyi kilátóból
A hegytetőn kilátó, kalandösvény és mezítlábas ösvény található, a kávézó mellett játszótér várja a gyerekeket. A négyüléses felvonón fotó készül mindenkiről, és ezeket a fotókat a Cafe506-ban lehet megvásárolni, egyéb ajándéktárgyak mellett. Friss levegő, napsütés és covid proof környezet várja a Kalandhegy minden látogatóját Eplényben.

Milyen járványügyi szabályokat kell betartani?

A területen a kormányrendeletben meghirdetett szabályokat kell betartani. Fontos tudni, hogy a felvonó kötött pályás tömegközlekedésnek minősül, tehát azon utazva kötelező a maszk viselése. Valamint kötelező a zárt terekben, illemhelyen, kávézóban is viselni.
A teraszokon szabadon fogyasztható étel és ital.
A vendégekkel közvetlenül kapcsolatba kerülő kollégák maszkot viselnek, extra kézfertőtlenítőket helyeztej ki, a felvonó ülőszékeit pedig a személyzet folyamatosan takarítja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.