Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Anyák napi libegőzésre várják a családokat Eplényben

2021.04.27. 2021.04.29. sielok.hu | frissítve: 2021.04.29.

Végre nyit az ország, nyitnak a turisztikai szolgáltatások. Május 1-jén és 2-án minden édesanya, nagymama és dédmama ingyen libegőzhet Eplényben. A most következő hétvégén a Kalandhegy várja a családokat egy kirándulásra, kikapcsolódásra.
Az anyák napi hétvége mindkét napján reggel 9-től 18 óráig üzemel a négyüléses felvonó. A felső állomáson üzemelni fog a Cafe506, a Bakony legmagasabban lévő kávézója, a Kőris-hegytől a Gerecséig terjedő pazar kilátással.
Gyönyörű a kilátás az Ámos-hegyi kilátóból
Gyönyörű a kilátás az Ámos-hegyi kilátóból
A hegytetőn kilátó, kalandösvény és mezítlábas ösvény található, a kávézó mellett játszótér várja a gyerekeket. A négyüléses felvonón fotó készül mindenkiről, és ezeket a fotókat a Cafe506-ban lehet megvásárolni, egyéb ajándéktárgyak mellett. Friss levegő, napsütés és covid proof környezet várja a Kalandhegy minden látogatóját Eplényben.

Milyen járványügyi szabályokat kell betartani?

A területen a kormányrendeletben meghirdetett szabályokat kell betartani. Fontos tudni, hogy a felvonó kötött pályás tömegközlekedésnek minősül, tehát azon utazva kötelező a maszk viselése. Valamint kötelező a zárt terekben, illemhelyen, kávézóban is viselni.
A teraszokon szabadon fogyasztható étel és ital.
A vendégekkel közvetlenül kapcsolatba kerülő kollégák maszkot viselnek, extra kézfertőtlenítőket helyeztej ki, a felvonó ülőszékeit pedig a személyzet folyamatosan takarítja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.