Menü ≡

Anyák napi libegőzésre várják a családokat Eplényben

2021.04.27. | Frissítve: 2021.04.29. | Szerző: sielok.hu
Végre nyit az ország, nyitnak a turisztikai szolgáltatások. Május 1-jén és 2-án minden édesanya, nagymama és dédmama ingyen libegőzhet Eplényben. A most következő hétvégén a Kalandhegy várja a családokat egy kirándulásra, kikapcsolódásra.
h i r d e t é s
Az anyák napi hétvége mindkét napján reggel 9-től 18 óráig üzemel a négyüléses felvonó. A felső állomáson üzemelni fog a Cafe506, a Bakony legmagasabban lévő kávézója, a Kőris-hegytől a Gerecséig terjedő pazar kilátással.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hegytetőn kilátó, kalandösvény és mezítlábas ösvény található, a kávézó mellett játszótér várja a gyerekeket. A négyüléses felvonón fotó készül mindenkiről, és ezeket a fotókat a Cafe506-ban lehet megvásárolni, egyéb ajándéktárgyak mellett. Friss levegő, napsütés és covid proof környezet várja a Kalandhegy minden látogatóját Eplényben.

Milyen járványügyi szabályokat kell betartani?

A területen a kormányrendeletben meghirdetett szabályokat kell betartani. Fontos tudni, hogy a felvonó kötött pályás tömegközlekedésnek minősül, tehát azon utazva kötelező a maszk viselése. Valamint kötelező a zárt terekben, illemhelyen, kávézóban is viselni.
A teraszokon szabadon fogyasztható étel és ital.
A vendégekkel közvetlenül kapcsolatba kerülő kollégák maszkot viselnek, extra kézfertőtlenítőket helyeztej ki, a felvonó ülőszékeit pedig a személyzet folyamatosan takarítja.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »