Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aspen: kiadó Antonio Banderas háza a síterepen

2015.09.20. Bata Attila

Talán még időben szólunk a hamarosan meginduló szezon előtt, hogy ritka lehetőség kínálkozik a coloradói Aspen síterepén. Az egykori házaspár, Antonio Banderas és Melanie Griffith hatalmas háza kibérelhető egy sívakációra, de meg is lehet venni, ha úgy hozná a sors. Még egy rövid sípálya is van a ház mellett.
A nálunk is ismert színészházaspár, Antonio Banderas és Melanie Griffith közel 20 év házasság után idén júliusban váltak el egymástól. Azóta nem tétlenkednek a közös ingatlanok hasznosításával. Először a Los Angeles-i házuk kelt el rekordáron és nagyon rövid idő alatt. Most pedig a coloradói síparadicsomban, Aspenben található 755 négyzetméteres házuk hasznosításával bíztak meg egy ingatlanügynökséget - írja az LA Times.

Kép: Bowden Properties
Kép: Bowden Properties
A kétszintes ház Aspen központjától 15-20 kilométerre bújik meg a hegyek között. A házhoz egy közel 50 ezer négyzetméteres telek is tartozik, ahol még saját sípálya is épült. A hatalmas házban hét hálószoba, nyolc fürdőszoba és minden luxus várja a vendégeket.

Kép: Bowden Properties
Kép: Bowden Properties
A havi bérleti díja 65 ezer dollár (kb. 18 millió forint). Aki megvenné a házat, annak kicsit jobban a zsebébe kell nyúlnia. 8,9 millió dollárt (kb. 2,5 milliárd forint) kérnek a házért.
Kép: Bowden Properties
Kép: Bowden Properties
Kép: Bowden Properties
Kép: Bowden Properties
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.