Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Átmenetileg bezár a mátraszentistváni Sípark!

2014.02.28. Sípark.hu

Ötven nap után - szombaton - ideiglenesen bezárjuk a pályákat. A hét elején ha megkérdeznek bennünket, már fogadni sem mertünk volna erre a szombati nyitva tartásra. Most mégis itt vagyunk és a maradék havunkat összetoljuk az 5-ös pályára.
Az időjárás sajnos nem volt kedvünkre, egész télen mindössze kétszer tudtunk hóágyúzni. Utoljára január végén a Hófesztivál előtt fújtunk havat és ezzel kitartottunk március elsejéig. Még bizakodunk, hogy lesz olyan időszak, amikor ismét hideg lesz. A nemzeti ünnep környékén például ismét hideg lehet, erre nem egyszer volt már példa.

A Síparkban ezen a hétvégén szerettük volna megrendezni a Make Some Noise snowboardos hétvégét, amely hóhiány miatt most kissé összezsugorodott. A közelmúltban elhunyt sporttárs, Makács Zoli emlékére mégis feljönnek a snowboardos barátaink. Szinte már családi körben csúszkálunk a megmaradt pályán, amíg ők sütögetnek. Ha már itt a csapat, jönnek páran a Mátra Classic veteránautósai is. Az autókkal a parkolóban lehet majd nosztalgiázni.

Szombaton egész napra a pályahasználat - egy felvonóval - 1500 Forint.

Erbeszkorn Tamás

szóvivő

Sípark Mátraszentistván - Digitroll Kft.

KOMMENTEK
foldesjimko | 2014.03.01. 11:15
Szomorú! :(

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.