Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria: mobilon jelzik a sor hosszát a lifteknél

2014.02.23. Bata Attila

Egy új alkalmazással jelentkezett egy osztrák informatikai cég. Az alkalmazás lényege, hogy megmondja nekünk, hogy a síterep liftjeinél milyen hosszú sorok alakultak ki. Jelenleg még csak két osztrák terepre elérhető, de ki tudja, mit hoz a jövő?
Az alkalmazás a saját kameráit használja, amely a síliftek előtti sorokat pásztázza. Ebből a grafikus képből valamilyen algoritmussal kinyert információ jelenik meg az alkalmazásban. Az alkalmazást még nem teszteltük, de a gyártó weboldalára feltett képernyőképek szerint a sorok hosszát nem percekben, hanem piktogramokkal, illetve színekkel jelölik.

Így működik...
Így működik...
Az alkalmazás Android és Iphone készülékekre is letölthető. A várakozásra vonatkozó adatok mellett természetesen a síterep további szolgáltatásairól is kapunk információt. Egyelőre két osztrák síterep, Annaberg és Hochficht, liftjei előtti sorokról lehet tájékozódni.

KOMMENTEK
waltnerhajni | 2014.02.23. 10:41
nekem tetszik :)
foldesjimko | 2014.02.24. 07:49
Jó ötlet, bár nálunk nem sok haszna volna... Sajnos :(

Szállástippek
Junges Hotel Annaberg
Ifjúsági szállás Annabergben, a legközelebbi felvonótól és a nagyparkolótól 3 km-re. A házban összesen 108 férőhely van, 4 db kétágyas, 22 db négyágyas és 1 db 12 ágyas szobában. Minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aktivhotel Weisser Hirsch csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Mariazell központjában, 150 méterre az új kiskabinos lifttől, 55 szobával, wellness részleggel várja Vendégeit. Egyágyas, kétágyas, családi vagy akár összenyitható szobák is foglalhatók, büféreggelivel vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.