Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyitás a héten: Obertauern, Stuhleck és Reiteralm

2016.11.11. 2016.11.14. Stánicz Balázs | frissítve: 2016.11.14.

A hirtelen jött novemberi telet, ami sok helyütt fél méter friss havat hozott, egyre több síközpont szeretné kihasználni egy korai nyitással. A jövő héten már a határ közelben is síelhetünk.
Friss hó, folyamatosan üzemelő hóágyúk. Igazi téli idill jellemzi az osztrák síterepek nagy részét.

Reiteralm a napokban
Tavaly nagyon nehezen indult a szezon, a legtöbb síterepen még karácsonykor is csak mutatóban volt hó, sőt akadt olyan sípálya, ami egyáltalán nem üzemelt az elmúlt télen. Ehhez képest az idei szezon igen biztatónak indul. Egyre nagyobb a pályakínálat a gleccsereken és több alacsonyabb síterep is már kinyitott vagy az elkövetkezendő héten tervezi a nyitást. Obertauern szerdán (november 16) nyit minimum 12 lifttel, péntektől már a kis Tauern kör is síelhető lesz. A schladmingi síhegyek közül a jövő héten nyitja meg kapuit Reiteralm és Hauser Kaibling (november 18). A határ közeli Stuhlecken november 18-án szeretnének nyitni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.