Menü ≡

Ausztria, te csodás - képek havazás után

2010.10.19. | Szerző: Bata Attila
Ausztria, te csodás - képek havazás után Két havazás között vannak az osztrák síterepek, az első adag lehullott a hétvégén, a következő havazás pedig szerda-csütörtök környékén várható. Szinte az egész ország fehérlik 1200 méter felett, így nem volt nehéz havas képeket válogatni az aktuális webkamerákról.
h i r d e t é s
A hétvégi havazás legnagyobb nyertesei a gleccserterepek, Tirol magasabb részei, illetve a Karintia-Stájeroszág határa körül elterülő részek voltak. Ezeken a részeken körülbelül 20 cm friss hó hullott.

Az előrejelzések szerint újabb havazás érkezik a hét közepén, szerdáról csütörtökre ismét havazni fog, most már a völgyek alján is havazás váltja fel az esőt. Az 1000 méter feletti részeken körülbelül 20 cm újabb friss hó várható. A rossz hír, hogy a tél csak ideiglenesen érkezett meg, a hétvégétől fokozatosan emelkedik a hőmérséklet.

Ma reggelre a havazást okozó felhők a legtöbb helyen megszűntek, így szép webkamerás képeket gyűjthettünk különböző osztrák terepekről. Az alábbi galériában többek között szerepel Arnoldstein, Aflenz, Hochkar, Semmering, Gerlitzen, Nassfeld, Saalbach, Flachau, Zauchensee, Ischgl, és Obertauern szerepel.

2010.10.20. 15:16:13 zika1
Végre! Mindjárt mehetünk síelni!
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »