Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria, te csodás - képek havazás után

2010.10.19. Bata Attila

Ausztria, te csodás - képek havazás után Két havazás között vannak az osztrák síterepek, az első adag lehullott a hétvégén, a következő havazás pedig szerda-csütörtök környékén várható. Szinte az egész ország fehérlik 1200 méter felett, így nem volt nehéz havas képeket válogatni az aktuális webkamerákról.
A hétvégi havazás legnagyobb nyertesei a gleccserterepek, Tirol magasabb részei, illetve a Karintia-Stájeroszág határa körül elterülő részek voltak. Ezeken a részeken körülbelül 20 cm friss hó hullott.

Az előrejelzések szerint újabb havazás érkezik a hét közepén, szerdáról csütörtökre ismét havazni fog, most már a völgyek alján is havazás váltja fel az esőt. Az 1000 méter feletti részeken körülbelül 20 cm újabb friss hó várható. A rossz hír, hogy a tél csak ideiglenesen érkezett meg, a hétvégétől fokozatosan emelkedik a hőmérséklet.

Ma reggelre a havazást okozó felhők a legtöbb helyen megszűntek, így szép webkamerás képeket gyűjthettünk különböző osztrák terepekről. Az alábbi galériában többek között szerepel Arnoldstein, Aflenz, Hochkar, Semmering, Gerlitzen, Nassfeld, Saalbach, Flachau, Zauchensee, Ischgl, és Obertauern szerepel.

KOMMENTEK
zika1 | 2010.10.20. 15:16
Végre! Mindjárt mehetünk síelni!

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.