Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

14 sportággal vár az Olimpia éjszakája

2017.06.19. sielok.hu

A sportolás és a mozgás már önmagában egy élmény – különösen éjszaka. Aki szeretne több ezred magával együtt futni, zumbázni, kerékpározni, jógázni, vagy tíz másik mozgásformát kipróbálni a kivilágított főváros szívében, annak június 23-án, pénteken, az Olimpia Éjszakáján a helye!
A Hősök terén és a Városligetben 14 sportot lehet majd kipróbálni
A Hősök terén és a Városligetben 14 sportot lehet majd kipróbálni
Egy éjszaka erejéig a szabadidősportolók veszik birtokba Budapest legnagyobb parkját és a Hősök terét: igazi kuriózumban lehet része annak, aki június 23-án, péntek este kilátogat a Városligetbe.

Nem mindennap ülhet be ugyanis az ember egy sárkányhajóba a Városligeti-tavon, forró jógázhat a Ligetben vagy futhat az Andrássy úton az éjszaka vibráló fényeiben - szervezett keretek között, sok ezer társával együtt. A másnap hajnali 4 óráig tartó rendezvényen összesen 14 sportág kipróbálására lesz lehetőség: a szervezők mindenkit várnak, aki igazi fesztiválhangulatban szeretne sportolni, mozogni egy jót.
Budapesten a Városligetben és a Hősök terén lesznek a sportos programok
Budapesten a Városligetben és a Hősök terén lesznek a sportos programok
A kitűnő hangulatot csak fokozza az ünnepélyes megnyitó, amelyre szó szerint befut majd a nyári győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hivatalos lángja. A fáklyával 21:15-től fél óráig fotózkodni, szelfizni is lehet majd, mielőtt folytatná útját a Lágymányosi-öbölig, ahonnan sárkányhajóval - több tucat, fáklyákkal kivilágított hajó kíséretében - fogják levinni a Dunán, elhaladva többek között a kivilágított Parlament előtt. Nem mindennapi látvány lesz!

A nagyszabású sportünnep az Olimpiai Ötpróba sorozat része, egyúttal pontgyűjtő állomása: aki aznap éjjel fut és/vagy kerékpározik, értékes Ötpróba-pontokkal gazdagodik. Itt jegyezzük meg, hogy a 0:25 órakor rajtoló pontszerző futó számokban (6,7 és 10,7 km) rajthoz állók közül kizárólag az első 4000 regisztráló számára tudnak chipes időmérést – és a teljesítésért járó Ötpróba-pontokat – biztosítani a szervezők. A helyek vészesen fogynak, aki tervezi, hogy futócipőt húz az eseményen, ne habozzon, regisztráljon még ma.
Az éjszakai rendezvényen értékes ötpróba pontokkal is gazdagodnak a résztvevők
Az éjszakai rendezvényen értékes ötpróba pontokkal is gazdagodnak a résztvevők
A részvétel ugyanis ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Aki pedig jelentkezik, máris nyert: a szervezők egy ajándék Ötpróba-ponttal jutalmazzák azt, aki regisztráltan vesz részt a rendezvényen. Az első pont amolyan kedvcsináló is egyben: rögtön 14 egységgel közelebb hozza az Ötpróbázóhoz az első, garantált nyereményt, az Olimpiai Ötpróba-logóval díszített adidas baseball sapkát.

A jelentős motivációs erőt jelentő nyeremények a sapkán kívül a következők: 25 egység után pólóval, 40 után hátizsákkal, 60 pont után pedig egy Olimpiai Ötpróba-melegítővel gazdagodik az ötpróbázó. Az értékes ajándékokhoz szükséges pontokat pedig a sorozat hivatalos eseménynaptárába felvételt nyerő próbákon lehet bezsebelni. Idén például az Olimpia Éjszakáját követően 30 eseményen nyílik még rá lehetőség – semmiről sem maradt le tehát az, aki most kapott kedvet a mozgáshoz!

További információk és regisztráció: www.olimpiaiotproba.hu/olimpiaejszakaja
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.