Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az összes brit beltéri sípálya kinyitott augusztusban

2020.08.19. Bata Attila

Nagy-Britanniában augusztus elejétől engedélyezték, hogy a fedett sípályák ismét vendégeket fogadjanak. Mivel fedett létesítményekről beszélünk, elég lassan ment az engedélyezés. Természetesen külön szabályokkal lehet síelni a koronavírusos időszakban.
Miből látszik, hogy ez még tavalyi kép? Hiányzik a maszk! (Chill Factore, Manchester)
Miből látszik, hogy ez még tavalyi kép? Hiányzik a maszk! (Chill Factore, Manchester)
Az Alpok síterepeinek márciusi bezárásával egyidőben a britek is elbúcsúzhattak a hazai síelésüktől, fedett pályákon. Bár a skót hegyek még fogadtak síelőket szabadtéren, de az országban épült szépszámú beltéri sípályákat hamar bezárták.
Helyzetkép a héten
Nagy-Britanniát is erősen érintette a vírus, így sokáig szó sem lehetett az újranyitásról. Az utóbbi időben egyre jobbak a mutatók az országban és folyamatosan került előtérbe a nyitás. A fedett pályák már július végi nyitásra készültek, de akkor a kormány még elhalasztotta a kezdést.
Ezeket a szabályokat kell betartani
Augusztus első hete óta folyamatosan nyitnak a pályák, és természetesen egyre többen érkeznek. A szabályok kissé változtak. A jegyeket az interneten kell vásárolni. Öltöző nincs, már beöltözve kell érkezni és távozni. A maszk viselete mindenhol kötelező, kivéve a büfékben. Felszerelést lehet bérelni, azokat a személyzet minden használat után fertőtleníti. A többi fontos intézkedés a fenti videóban látható.
KOMMENTEK
Fidosan | 2020.08.25. 15:21
Sajnos nem így van, Glasgowban a Snowzone zárva, telefonban is annyit tudtak mondani hogy zárva és semmi információjuk nincs hogy mikor nyit ki a veboldalukon is annyi van csak hogy ideiglenesen zárva vannak a kormány utasítása alapján ...
Bata Attila | 2020.08.25. 17:22
Igen, már kiment a cikk, amikor láttam, hogy az összes angol, az egy skót zárva ...

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.