Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bachledka: síelés egyéb családi programokkal

2023.11.29. 2024.01.12. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2024.01.12.

Egy kicsit túl a Magas-Tátra zsúfoltabb síterepein, de még a lengyel határ előtt, a festői Zdiar település mellett található Bachledka, ahol három völgy fut össze és kínál nagyszerű sípályákat és az utóbbi időben már egyéb népszerűbb turisztikai látványosságokat is.
A síterep eredetileg a Bachledova-völgyről kapta a nevét, de új pályák és liftek épültek a másik két völgy (Malá Franková és Jezersko) irányába is, így most már Bachledka néven találjuk a síterepet, ahol tényleg minden megtalálunk, amelyre szükségünk lehet egy síelés alatt. Szállások, vendéglők, síkölcsönzés, síoktatás, szánkópályák és egyéb máshol is megszokott szolgáltatások várják a magyar síelőket is.
A modern, tízszemélyes kabinos télen nyáron szállítja az utasokat, ezen felül még egy négyszemélyes ülőlift is üzemel síszezonban. Az ülőliftek a legfontosabb pályák között közlekednek, így azokat kényelmesen megközelíthetjük. A síterepen 8,5 kilométernyi sípálya található, minden tudásszintnek megfelelően. A nehezebb pályákat húzóliftekkel közelíthetjük meg.

Nemcsak a jelzett és felvonókkal kiszolgált pályákon lehet síelni, hanem a sportosabbak kipróbálhatják a 14 kilométer hosszú sífutópályát, amely a Szepesi Magura (Spišská Magura) gerincén vezet Zdiar felé és felejthetetlen kilátásban részesíti a sífutókat.
A Lomborona Tanösvény télen is pazar látvány
A Lomborona Tanösvény télen is pazar látvány
A sípályák mellett Bachledka egyik legnépszerűbb szolgáltatása, a Lombkorona Tanösvény, ahol a fák lombkoronáinak magasságában kiépített ösvényen lehet sétálni és csodálni a környéket.

Az idei szezonban két újdonsággal is találkozhatnak az idelátogatók. Egy új, 920 méter hosszú és 212 méter szintkülönbségű pálya épült, ahová leginkább a profikat, az egyesületek versenyzőit várják. A Training Centre (edzőközpont) pályáját a Krajňák fivérekről nevezték el, akik közül Ottó többszörös világbajnok és világkupa győztes a szenior kategóriában.
Idén új pályát adnak át versenyzőknek/haladóknak
Idén új pályát adnak át versenyzőknek/haladóknak
Az idei szezontól este sem ér véget az élet a síterepen. Kísérleti jelleggel egy olyan programot vezetnek be az idén, amely várhatóan nagy siker lesz a vendégek körében. Heti háromszor (szerdán, pénteken és szombaton) teljesen kivilágítják fák lombjai közt kanyargó sétányt, és annak bejáratát. Ezeken a napokon lehetőség nyílik esti szánkózásra a 2,5 kilométer hosszú pályán.
2023. december 27-től szánkózni is lehet Bachledkán
2023. december 27-től szánkózni is lehet Bachledkán
December közepén megkezdődött az idei szezon, amelyben egymást érik a programok, a gyermekek és szüleik szórakoztatására.
A síterepről bővebb információkat a bachledka.sk/hu , magyar nyelven is elérhető weboldalán találsz!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.