Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bad Kleinkirchheim: masszás és szauna a sípályán!

2015.01.05. 2015.01.07. Bata Attila | frissítve: 2015.01.07.

Erről a karintiai síterepről eddig is tudtuk, hogy a wellness egyik fővárosa az Alpokban. Síelés után vagy ahelyett eddig is remek fürdőkben mulathattuk az időt. Mostantól azonban már két csúszás között is beülhetünk egy gyors szaunára a sípályán, vagy kaphatunk egy gyors frissítő masszázst!
A helyi fürdők messze földön híresek. Jól is jött ez mostanában, hiszen itt sem indult legjobban a tél. A havazás nehezen akart megérkezni, de az utóbbi héten már legalább hideg lett és egymás után tudták megnyitni a pályákat a hóágyúknak köszönhetően. És végre megnyíltak azok a pályák, ahová az új szezon két érdekességét telepítették, egy szaunát és egy masszázskabint közvetlenül a sípálya mellé.

A síterep St. Oswald részén szombaton nyílt meg a pálya melletti szauna. A Höhenlift közelében, 1950 méteres magasságban lehet „becsúszni” a szaunába, amely minden bizonnyal egyedülálló élmény az Alpokban. A ThemenCube Vesta infraszaunákkal várja a síelőket. A síruhát fel kell akasztani a fogasra, majd az infraszaunában lehet a hátunkat felmelegíteni, ahol hat főnek van hely. A szolgáltatás érvényes síbérlettel ingyenes. Délután óránként videókapcsolaton keresztül bejelentkezik a helyi római fürdő szauna mestere, aki szívesen válaszol a kérdésekre, vagy akár masszást is lehet nála foglalni síelés utánra.

Masszázs
Masszázs
Aki síelés alatt szeretne masszázst, annak ott a másik újdonság, a Priedröf részen. Itt található az új ThemenCube Solutaris masszázskabin, ahol egy euróért egy tízperces masszázzsal frissülhetünk fel. Itt két főt tudnak egyszerre fogadni.

A síterep most már téli arcát mutatja és a helyiek gőzerővel készülnek a következő hétvége kiemelt programjára, amikor is a világ legjobb női alpesi síelői versenyeznek Bad Kleinkirchheimban a híres Franz Klammerről elnevezett híres pályáján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Kirchheimerhof csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Abszolút pályaszállás a gyerekliftek mellett. Saját wellness részleg mintegy 2.500 m²-en, melynek szolgáltatással: kültéri fűtött medence, uszoda, pezsgőfürdő, különféle szaunák, gőzkamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel NockResort csillagcsillagcsillagcsillag
Nívós, 4 csillagos szálloda közvetlenül a bad kleinkirchheimi sípályák és síiskola mellett, kb. 300 méterre a legközelebbi sífelvonótól (Maibrunnbahn). Wellness részleg 1000 m2-en medencével, szaunákkal, gőzfürdővel, pezsgőfürdővel és realxációs szobával. Gyerekbarát szolgáltatások!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Thermenblick apartmanház
Pályaszállás a Bad Kleinkirchheim-i Maibrunnbahn felvonóitól kb. 200 m-re. A szállás 2-5 fős apartmanokkal rendelkezik. Pár percnyi gyaloglásra található kávézó, pékség, étterem, illetve vásárlási lehetőség is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.