Menü ≡

Bad Kleinkirchheim: masszás és szauna a sípályán!

2015.01.05. | Frissítve: 2015.01.07. | Szerző: Bata Attila
Erről a karintiai síterepről eddig is tudtuk, hogy a wellness egyik fővárosa az Alpokban. Síelés után vagy ahelyett eddig is remek fürdőkben mulathattuk az időt. Mostantól azonban már két csúszás között is beülhetünk egy gyors szaunára a sípályán, vagy kaphatunk egy gyors frissítő masszázst!
h i r d e t é s
A helyi fürdők messze földön híresek. Jól is jött ez mostanában, hiszen itt sem indult legjobban a tél. A havazás nehezen akart megérkezni, de az utóbbi héten már legalább hideg lett és egymás után tudták megnyitni a pályákat a hóágyúknak köszönhetően. És végre megnyíltak azok a pályák, ahová az új szezon két érdekességét telepítették, egy szaunát és egy masszázskabint közvetlenül a sípálya mellé.

A síterep St. Oswald részén szombaton nyílt meg a pálya melletti szauna. A Höhenlift közelében, 1950 méteres magasságban lehet „becsúszni” a szaunába, amely minden bizonnyal egyedülálló élmény az Alpokban. A ThemenCube Vesta infraszaunákkal várja a síelőket. A síruhát fel kell akasztani a fogasra, majd az infraszaunában lehet a hátunkat felmelegíteni, ahol hat főnek van hely. A szolgáltatás érvényes síbérlettel ingyenes. Délután óránként videókapcsolaton keresztül bejelentkezik a helyi római fürdő szauna mestere, aki szívesen válaszol a kérdésekre, vagy akár masszást is lehet nála foglalni síelés utánra.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Aki síelés alatt szeretne masszázst, annak ott a másik újdonság, a Priedröf részen. Itt található az új ThemenCube Solutaris masszázskabin, ahol egy euróért egy tízperces masszázzsal frissülhetünk fel. Itt két főt tudnak egyszerre fogadni.

A síterep most már téli arcát mutatja és a helyiek gőzerővel készülnek a következő hétvége kiemelt programjára, amikor is a világ legjobb női alpesi síelői versenyeznek Bad Kleinkirchheimban a híres Franz Klammerről elnevezett híres pályáján.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó wellness:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »