Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bánkúton esti síelés, Visegrádon hatalmas buli

2010.02.02.

Bánkúton esti síelés, Visegrádon hatalmas buli Egy kis havazás és beindul az élet hazánk síterepein is. Az alábbiakban a bánkútiak és visegrádiak híreit tesszük közzé. Bánkúton négy év után ismét lehet este is síelni, Visegrádon pedig február 6-án, szombaton pótolják be a rossz idő miatt elmaradt decemberi előszilveszteri bulit!

Bánkút

Ezúttal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy Bánkúton szerdától lehetőség van esti síelésre is. Szerdán, pénteken, és szombaton 16 és 20 óra között van lehet este síelni a 3, 4, 5 és 6-os pályákon.

Ezzel remélhetőleg sikerül ösztönözni a miskolci és a régió lakosait arra, hogy munka után aktívan kapcsolódjanak ki. A vendégeket a síház étterme is kedvező árakkal várja. A Bánkút Sí Klub weblapja pár nappal ezelőtt interaktívvá vált, mivel bekerült a Twitter dobozka. Ezzel remélhetőleg még több ember felé eljutnak a Síklub friss hírei.
Bánkútra is megérkezett a nagy havazás
Bánkútra is megérkezett a nagy havazás

Szombaton a gyermekek számára egy versenyt is szerveznek, melynek kiírása megtalálható a www.bankut.hu weblapon.

Visegrád

Szombaton este (02.06.), részben az előszilveszteri buli pótlásaként, a Visegrádi sípályán Hütte Partyt tartanak a Rádió 6 közreműködésével. A buli 9-től hajnali 2-ig tart, tehát képletesen át lehet síelni majd az újévbe is. A jó zenét Dj Gem-B szolgáltatja.

Visegrád napfürdőben
Visegrád napfürdőben
Az esti sízés 17 órától csak 21 óráig fog tartani, viszont hétköznapi árakkal. Az esti bulira 3000.- Ft a belépő, amiben egy forralt bor, ill. sör, vagy tea is benne van. Aki szeretne még a buli előtt is csúszni azoknak 1000 Ft ráfizetéssel (tehát összesen 4000 Ft-ért) kedvezményes egész estés bérletet adnak ki 17 órától. A snow tubing használatához külön menetes bérletet kell venni. A büfé teljes kapacitással fog működni kedvező árakkal. Természetesen a kölcsönző is rendelkezésre áll.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.