Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beat Feuz térdsérülés miatt az egész szezont kihagyja

2012.11.22. Bata Attila

Beat Feuz térdsérülés miatt az egész szezont kihagyja A tavalyi szezon legjobb svájci síelője igazán balszerencsésnek mondhatja magát. Rejtélyes térdsérülése miatt a szezon már azelőtt véget ér számára, hogy elkezdődött volna. Még furcsább, hogy az orvosok sem tudják, hogy mitől lehet a rejtélyes térdsérülése.
A tavalyi összetett Világkupa második helyezettje, a svájciak nagy reménysége kénytelen az egész szezont kihagyni. Ezzel nem csak a Világkupa-helyezésekről kénytelen lemondani, hanem a februári schladmingi világbajnokságon sem szerezhet érmeket.

A hírek szerint Beat Feuz bal térde a söldeni verseny után gyulladt be. A gyulladás vagy fertőzés oka továbbra is ismeretlen. Azóta többször is kórházba került, az orvosok többször is kitisztították a begyulladt térdét, de még nem sikerült a fertőzés okát feltárni.

Az idei szezonban ilyet már nem látunk
Az idei szezonban ilyet már nem látunk
Feuz-ot három hétig egy berni kórházban kezelték, majd a múlt héten rosszabbra fordult a helyzet, és a több vizsgálati lehetőséggel felszerelt berni Insel kórházba szállították, ahol ortopédiai, hematológiai, érrendszeri, radiológiai és egyéb vizsgálatoknak vetették alá a sérült térdét, hogy megállapítják a gyulladás okát.

Az már biztos, hogy az idei szezont kénytelen lesz kihagyni, de arról még az orvosok sem tudnak nyilatkozni, hogy mikor térhet vissza a pályára, még azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán látjuk-e ismét a sípályákon.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.