Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Este is lehet bobozni a Zemplén Kalandparkban

2009.10.05.

Este is lehet bobozni a Zemplén Kalandparkban A nagy érdeklődésre való tekintettel különleges élményelemmel gazdagodik Közép-Kelet Európa leghosszabb téli-nyári bobpályájának kínálata, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál.
A tervek szerint 2009. októberben minden hétvégén pénteken és szombaton este 19-től 22 óráig éjszakai bobozás várja a kedves vendégeket. Az esti órákban három óra időtartamban tart majd nyitva a létesítmény, ahol nem mindennapi élményben lehet részük az utazóknak. Az éjszaki bobozás 50 %-os felárral vehető igénybe.

A másik ide kapcsolódó hírünk, hogy Sátoraljaújhely Város Önkormányzata akciót hirdet Közép-Kelet Európa leghosszabb téli-nyári bobpályáján. A Magas-hegyi Zemplén Kalandpark min. 10 diákfős csoportok részére 2009. október 15-ig 30% kedvezményt biztosít. Az árengedmény az ország bármely részéből érkező általános- közép és felsőfokú tanulmányaikat végző tanulócsoportok számára érvényes.

Jó híreket kaptunk a sípálya fejlesztéséről is, ezekről is hamarosan beszámolunk a sielok.hu oldalain.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.