Menü ≡

Botrány Zermattban: erotikus klipet forgattak a síliften

2015.12.02. | Szerző: Bata Attila
Valószínűleg nem az idén bevezetendő ingyenes wifi vonzotta a zermatti sílift kabinjába az egyik német pornószínésznőt, hogy egy klipet forgasson háttérben a Matterhorn csodás csúcsaival. Aztán a film előzetesét feltöltötte az internetre, a síterep természetesen kiakadt, de később visszakoztak.
h i r d e t é s
Kim Mortenroe német pornószínésznő tett arról, hogy Svájcban is megismerjék a nevét. Egyszerűen jegyet vett az egyik kabinos felvonóra, majd lenge öltözékben felvett egy klipet és feltöltötte az internetre. A síterepnek persze ez nem esett jól, fontolgatták, hogy beperlik a művésznőt, de végül is elálltak ettől a tervtől.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ügyvédek szerint, síbérlet vásárlásakor létrejön egy szerződés az utas és a síterep között, amely szabályozza az utas viselkedését a síterepen. Ezt ugyan a síelők 99%-a sosem olvassa el, de valószínűleg nincs benne, hogy tilos fehérneműben, kamera előtt vonaglani a kabinos liftben. A síterep szerint ilyen "akció" előtt külön engedélyt kellett volna kérniük, hiszen a Matterhorn egy olyan szimbólum, amelyet gyakran használnak fel üzleti célokra.

A síterep hamar belátta, nincs értelme pénzt, ügyvédet és munkaórákat áldozni egy ilyen ügyre, amely a végén még rosszul is elsülhet, vagyis a per nagyobb imázs veszteséget okozhat, mint Miss Kabintáncos hamar feledésnek induló felvétele.

Valahogy idevág, hogy Zermattban december 1-től szigorodik az éjszakai élet. 16 éven aluliak felnőtt kíséret nélkül 23 óra után már nem tartózkodhatnak szórakozóhelyeken, éjfél után pedig tilos lesz alkoholt fogyasztani az utcákon. És, hogy a témánál maradjunk, teljesen betiltották az utcai prostitúciót.

Tudtam, hogy elfelejtettem valamit.
Egy link az ominózus videóra.
(Felnőtt tartalom, csak 18 éven felülieknek!)
2015.12.02. 20:10:24 PEDRO
Na mi van skacok? Senki nem akar egy jót liftezni?
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »