Menü ≡

Busz köti össze a liptó síterepeket és élményfürdőket

2012.11.30. | Szerző: sielok.hu
Busz köti össze a liptó síterepeket és élményfürdőket A liptói regionális kártya és az érvényes síbérletek tulajdonosai karácsony második napján próbálhatják ki először az ingyenes szolgáltatást. A buszjáratok a régió síterepeit és élményfürdőit (akvaparkjait) kötik össze a téli főszezonban.
h i r d e t é s
Az idegenforgalmi központokat a Liptó térségben az idei turistaszezonban Ski & Aqua Bus fogja összekötni. A négy rendszeres járat Lúčky fürdő – Gino Paradise – Jasná, Lúčky fürdő – Gino Paradise – Hrabovo, Tatralandia – Jasná és Liptovský Ján – Jasná egészen 2013. április 1-ig fog üzemelni.

„Az idegenforgalom területi szervezetei, Region Liptov, Jasná Nízke Tatry és Liptovský Ján összefogtak, hogy javítsák a szolgáltatások színvonalát a Liptó-térség látogatói számára. A turisták így eljutnak a legjobb síközpontokba és élményfürdőkbe teljesen díjmentesen,” – mondta az OOCR Region Liptov ügyvezető igazgatónője, Darina Bartková.

A Ski & Aqua Bus projekt célja nemcsak a szolgáltatások támogatása a térségben, hanem a turisták komfortjának megnövelése is, akik az autóbusz használatával nem kell, hogy megoldják a parkolás problémáját. „Az autóbusz biztonságban elszállítja őket a sípályákra és a termálfürdőkbe. Külföldön ez egy teljesen megszokott standard, és most pedig Liptó térségében is meghonosítjuk,” tette hozzá Bartková.

Minden szükséges információt a Ski & Aqua Bus-ról a turisták megtalálnak a Liptó régió weboldalán, a turistainformációs központokban, a szállásadóknál és a Ski & Aqua Bus minden egyes megállójánál, ahol a menetrend is fel lesz tüntetve.

Liptó Térség – Az egyedüli hely Szlovákiában, ahol összesen 60 kilométer hosszú lesiklópálya található, több mint 30 kilométer futópálya, 3 terjedelmes élményfürdő és a lehetőségek nagy mennyisége új lehetőségeket, javításokat is hoz magával, így lesz minek örülniük.

Készítse el sífelszerelését és menjen el Hrabovóba a Malinô Brdóra (Ruzomberok - Rózsahegy), Jasnára vagy Chopokra az Alacsony-Tátrában, vagy csomagolja össze fürdőruháját, és melegedjen meg a termál-élményfürdőkben és a vitális világokban Tatralandiában, GINO PARADISE-ban Bešeňován és a Lúčky fürdőben. Valamennyi helyre az idei téli szezonban díjmentesen juthat el.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó wellness:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »