Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csajok csatája Finnországban március végén

2011.03.17. Horányi-Névy András

Csajok csatája Finnországban március végén A csak hölgyeknek szóló táborok régóta felkapott események. Nem véletlenül, hiszen mi lehet izgalmasabb a csinos, fiatal lányoknál, akik durvábbnál durvább trükköket húznak el a kickerekről, profin csúsznak az elemeken, mindezt ráadásul egy széles mosollyal az arcukon?
A csak-csajok típusú snowboard versenyek közül kiemelkedik a március 23-27. közt megrendezésre kerülő Catfight, ami sokkal több, mint egy puszta megmérettetés. Európa minden havas szegeltéből érkeznek ide a hölgyek, hogy eltöltsenek egy bulizással, fotózással, edzéssel, gyakorlással és komoly versennyel egybekötött 5 napot. A hangulatot leginkább a közös csúszás, egymás technikájának csiszolása, és a felejthetetlen élmények jellemzik az elmúlt évek résztvevői szerint.

A verseny immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre, ami a 2004-es indulás óta egyre komolyabb méreteket ölt. Az eleinte Oakley Girlsessions néven ismert eseményt a Finn Snowboard Szövetség rendezi, a céljuk természetesen a női snowboardozás színvonalának és elismertségének növelése. A sikert mi sem példázza jobban, hogy Enni Rukajarvi finn snowboard-sztár, a tavalyi év női TTR bajnoka is itt kezdte versenyzői karrierjét. A rendezvény időközben egy komoly, 4 csillagos TTR versennyé nőtte ki magát.
Forrás: ttrcatfight.net
Forrás: ttrcatfight.net
A lazítós hangulatú közös csúszáson túl természetesen nagy kiugrási lehetőség ez a verseny a feltörekvő snowbis csajoknak megmutatni trükkarzenáljukat egy nagyobb közönség előtt. A verseny félcső és slopestyle győztesei ráadásul rögtön egy wild-card indulási lehetőséghez jutnak a 2012-es Burton Europen Open-en, ami a maga 6 TTR csillagával meglehetősen rangos eseménynek számít. Természetesen a komoly, 10000 dolláros pénznyeremény, a díjazottaknak felajánlott Burton cuccok, Oakley goggle-k is inspirálóan hatnak az indulni vágyó lányokra.

A helyszín a finnországi Levi snowboard központja lesz, ahol minden megtalálható, amire a csajoknak csak szüksége lehet, félcső, kicker, elemek, bárok, étterem, szállás. Ha valaki elmenne a Catfightra, mindössze 349 EUR-t és egy Helsinki repülőjegyet kell szereznie.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.